|  | 

Gespecialiseerde thuisbegeleiding

oms lukt het niet meer om zelfstandig uw huishouden of gezin draaiende te houden. De problemen groeien u boven het hoofd en u denkt dat u het tij zelf niet kunt keren. De Thuisbegeleiding/GGV van Zorggroep Almere kan u helpen. Bijvoorbeeld als een gezinslid dementie heeft.

  Direct naar Gespecialiseerde thuisbegeleiding

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almere
  Kenmerken
  Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Begeleiding mantelzorgers, Informatie en advies, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners
  Specialisaties
  Dementiezorg

  Zorggroep Almere

  Zorggroep Almere voelt zich verantwoordelijk voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening, dichtbij, in de wijk waar mensen wonen. Zoveel mogelijk in de thuissituatie, en waar dat niet meer mogelijk is, in gastvrije woonzorgcentra. Wij werken in de wijken vanuit gezondheidscentra, 8 woonzorgcentra en een centrum voor revalidatie.

  Zorggroep Almere wil de toegankelijke en betrouwbare partner blijven voor de inwoners van Almere. De partner, die dichtbij hun persoonlijke vragen staat en ondersteunt bij het vinden van een passende oplossing. Wij doen dit zelfstandig waar mogelijk en slaan de handen ineen met andere aanbieders. Samen maken we ons sterk voor de gezondheid van alle Almeerders.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.