|  | 

Dementie zorg

Mocht u of uw partner of iemand in uw omgeving Dementie hebben dan komt er veel op u af. Wij kunnen u hierbij helpen door samen te kijken wat u, partner en mantelzorgers nodig hebben om met deze ziekte om te gaan.

 • Welke tips kunnen wij u geven,
 • hoe gaat u om met iemand met dementie.
 • Wij kunnen samen met u of anderen contacten leggen met andere organisaties.
 • Wij willen u hier graag in begeleiden. Wij weten de wegen te bewandelen en hebben kennis van dementie, en kunnen hierdoor u goede ondersteuning bieden.

  Direct naar Dementie zorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Drenthe, Friesland, Groningen
  Kenmerken
  Begeleiding mantelzorgers, Informatie en advies, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners, Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Vast aanspreekpunt
  Specialisaties
  Dementiezorg

  Chalcedoon Zorg

  De zekerheid van goede verzorging: Chalcedoon Zorg is de thuidszorgorganisatie die werkt met gevoel! Omringd door goede zorg in het comfort van uw eigen huis. Dat is waar Chalcedoon Zorg voor staat, uw Thuiszorgorganisatie in Drenthe, Groningen en Friesland. U kunt het niet altijd alleen aan, en dat hoeft ook niet. Er zijn talloze voorbeelden van situaties waarbij u wilt kunnen vertrouwen op professionele ondersteuning in de verzorging van uzelf of een dierbare. Wij zijn er om u te helpen! We doen het samen.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.