|  | 

Cliëntondersteuning Wlz Zwolle

Cliëntondersteuning Wlz is er voor jou of jouw naaste. Wanneer je vanwege een ziekte, een aandoening, een stoornis of een beperking blijvend 24 uur per dag dichtbij zorg nodig hebt. Daarvoor heb je wel een Wlz-indicatie nodig van het CIZ. Want dan is cliëntondersteuning vanuit de Wet Langdurige Zorg van toepassing. En woon je in één van onze regio’s, dan kun je gratis gebruik maken van WlzClientondersteuning.nl.

  Direct naar Cliëntondersteuning Wlz Zwolle

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Dalfsen, Elburg, Ermelo, Hardenberg, Harderwijk, Hattem, Kampen, Midden-Drenthe, Nunspeet, Oldebroek, Ommen, Putten, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland, Zwolle
  Type
  Clientondersteuning
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Belangenbehartiging, Begeleiding mantelzorgers, Informatie en advies, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners, Vast aanspreekpunt
  Voorwaarden

  Als je een Wlz-indicatie hebt en in onze regio woont, mag jij, of je naasten, altijd gratis één van onze cliëntondersteuners inschakelen. Zij kunnen je dan bijstaan.

  Thuis in Cliëntondersteuning

  Thuis in clientondersteuning is nu de overkoepelende organisatie voor onafhankelijke cliëntondersteuning. Daaronder zullen in de toekomst een aantal websites vallen. ThuisinMantelzorg.nl en Jeanetkraaij-zorgregelaar.nl zijn op dit moment nog de eigen ondernemingen van respectievelijk Nienke en Jeanet. Daarnaast valt Wlzcliëntondersteuning.nl onder een eerder afgesloten gezamelijke maatschap. Maar nu al is het zo dat binnen de verschillende onderdelen éénzelfde team aan onafhankelijke cliëntondersteuners actief is. En in de toekomst zullen alle activiteiten worden gebundeld in de nieuwe organisatie Thuis in Cliëntondersteuning.

  Kamer van Koophandel: 
  66400481 - 000035024178
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.