|  | 

Cedrah, locatie d'Amandelhof: Wachtlijstbegeleiding

Cedrah, locatie dDe klantadviseurs van Cedrah bieden klantbemiddeling aan tussen de (potentiële) klant en één of meerdere woonzorgcentra. De klantadviseurs houden de regie over het contact met de potentiële klant vanaf eerste aanvraag tot levering van producten en diensten.

De klantadviseurs van Cedrah bieden klantbemiddeling aan tussen de (potentiële) klant en één of meerdere woonzorgcentra. De klantadviseurs houden de regie over het contact met de potentiële klant vanaf eerste aanvraag tot levering van producten en diensten.
Aangesloten bij ActiZ.

  • Klantenadviseurs
  • Coördinatie
  • Gratis
Direct naar Cedrah, locatie d'Amandelhof: Wachtlijstbegeleiding
Zorgcoördinatie Cedrah, locatie dAmandelhof: Wachtlijstbegeleiding

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel
Kenmerken
Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Aanvragen indicaties, vergoedingen, Begeleiding mantelzorgers, Familiegesprekken , Informatie en advies, Vast aanspreekpunt
Specialisaties
Dementiezorg, Zorg voor mensen met lichamelijke beperkingen
Voorwaarden

Nee.

Cedrah, locatie d'Amandelhof

Cedrah biedt wonen, zorg en diensten aan ouderen die bewust kiezen voor een organisatie met een reformatorisch identiteitsprofiel.

Woonzorgcentrum d’Amandelhof is een gezellig woonzorgcentrum en biedt zorgappartementen, zelfstandige huurappartementen, een kleinschalige woongroep en twee appartementen voor kortdurende opname. In en vanuit het woonzorgcentrum bieden wij zorg en diensten die nodig zijn om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

€ 0,00
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.