|  | 

Casemanagers Dementie QuaRijn

QuaRijn heeft twee Casemanagers Dementie. Zij willen als Casemanagers zo dicht mogelijk bij hun cliënten en hun naasten staan. Samen zoeken ze naar oplossingen die in een bepaalde fase het beste aansluiten bij de situatie van de cliënt.

Als de situatie verandert, dan denken zij mee over de ondersteuning die op dat moment passend is. Ze begeleiden, zorgen voor de juiste informatie, denken mee, bieden een luisterend oor en leggen desgewenst contact met zorgorganisaties op het terrein van dagactiviteiten, wijkverpleging, of huishoudelijke hulp.

  Direct naar Casemanagers Dementie QuaRijn

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Wijk bij Duurstede
  Type
  Casemanagement
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Altijd op de achtergrond aanwezig , Begeleiding mantelzorgers, Informatie en advies, Sociaal-emotionele begeleiding, Vast aanspreekpunt
  Specialisaties
  Dementiezorg

  Stichting QuaRijn

  QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Renswoude, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt. 

   
   

  Statutaire naam: 
  Ewoud en Elisabeth Gasthuis
  Kamer van Koophandel: 
  30271006 - 000028461770
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.