|  | 

Casemanager Dementie

Netty van de Grootevheen en Karla Hofman zijn casemanager Dementie bij Zorggroep Solis. Zij weten raad met al uw vragen en onzekerheden als het gaat om dementie. Van het ‘niet pluis’ gevoel tot dementie, onze casemanagers kunnen u er alles over vertellen.

Karla of Netty bezoekt u thuis voor een persoonlijk gesprek waar in gezamenljk overleg gekeken wordt wat u, of uw naaste, nodig heeft om thuis te blijven wonen. Ze informeert en denkt met u mee over mogelijkheden. Ze regelt zorg als dat nodig is en helpt met keuzes maken. Ze helpt u en uw naasten om te gaan met de gevolgen van dementie in uw dagelijks leven en dat is voor iedereen anders.

De casemanager staat in nauw contact met u en/of uw mantelzorger(s), huisarts en behandelend geriater, en ondersteunt u en hen waar nodig.

Vergoeding
Er zijn geen kosten voor u verbonden aan deze dienstverlening.

 

  Direct naar Casemanager Dementie

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Deventer
  Type
  Casemanagement
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Aanvragen indicaties, vergoedingen, Informatie en advies, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners
  Specialisaties
  Dementiezorg

  Zorggroep Solis

  Missie/visie
  Solis is als zorgverlener al 750 jaar diep geworteld in de stad Deventer en omgeving. 
  Wij geloven dat elk individu heel goed in staat is om samen met zijn/haar omgeving zijn/haar eigen leven vorm te geven. Wij ondersteunen alle kwetsbare ouderen in de samenleving om zoveel mogelijk regie over hun eigen leven te behouden.
  Loyaliteit en vertrouwen staan hoog in ons vaandel, en wij werken samen op basis van gelijkwaardigheid. Hierbij zijn continuïteit, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid voor ons voorwaarde, voor onze organisatie én onze maatschappij als geheel.

  Mens en Solis
  Voor ouderen wordt het vermogen om hun eigen leven zo lang mogelijk zelf vorm te geven steeds belangrijker. Familieleden, mantelzorgers, buurt en vrijwilligers staan gezamenlijk rondom de mens, hun zelfstandigheid zoveel mogelijk ondersteunend. Professionele hulp kan ingeschakeld worden op het moment dat dit vermogen minder wordt. Solis is een van die professionals.

  € 0,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.