|  | 

Casemanager Dementie

De casemanager dementie is hét aanspreekpunt voor iedereen die te maken krijgt met geheugenproblemen of dementie. Ook voor mantelzorgers en hulpverleners. Twijfelt u of er van dementie sprake is? Dan kan één van onze casemanagers dementie u adviseren. U vindt er een luisterend oor voor uw ervaringen, problemen en vragen. Ze geven deskundig advies en kunnen u doorverwijzen.

Daarbij blijft de casemanager dementie in het gehele hulpverleningstraject een vast aanspreekpunt voor alle betrokkenen, waaronder uw huisarts.

  Direct naar Casemanager Dementie

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Abcoude, Breukelen, De Ronde Venen, Loenen, Maarssen, Montfoort, Oudewater, Vleuten-De Meern, Woerden
  Type
  Casemanagement
  Kenmerken
  Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Altijd op de achtergrond aanwezig , Informatie en advies, Vast aanspreekpunt

  De Rijnhoven

  Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven.

  Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht bieden we diverse woon-zorgmogelijkheden. Van individuele appartementen tot kleinschalig groepswonen. Met uitgebreide zorg of alleen met basisvoorzieningen. U kunt er comfortabel wonen in een sfeer waar u zich thuis voelt.

  Voor alle zorg en begeleiding die u nodig heeft, kunt u op ons rekenen. Of wilt u juist alleen basisvoorzieningen? Dan woont u in elk geval met het geruste idee dat zorg binnen handbereik is als u het nodig heeft. Onze specialisatie is psychogeriatrie.

  We doen alles voor het thuisgevoel. Onze zorg en dienstverlening zijn professioneel georganiseerd, juist om persoonlijke aandacht te kunnen geven. Van dagelijkse hulp en ondersteuning, maaltijdenservice, aansluiting op een alarmservice tot en met permanente, intensieve begeleiding.

  Statutaire naam: 
  Stichting Woon-Zorgcentra De Rijnhoven
  Kamer van Koophandel: 
  41265029 - 000028366409
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.