|  | 

Casemanager dementie: persoonlijke hulp bij dementie thuis

Als u of uw naaste met dementie thuis woont of als u vermoedt dat iets niet helemaal pluis is, kan een casemanager dementie uitkomst bieden. Een casemanager begeleidt en ondersteunt mensen met dementie en hun naasten in de thuissituatie gedurende het hele ziektetraject.

Ondersteunen om zo lang mogelijk in de eigen omgeving te blijven wonen
De casemanager dementie is een centraal aanspreekpunt met veel kennis en kunde over de verschillende fasen van dementie. De casemanager begeleidt u gedurende het hele traject en helpt u om zo lang mogelijk in de eigen omgeving te kunnen blijven wonen. De casemanager:

 • biedt emotionele ondersteuning
 • regelt voor u de juiste zorg
 • begeleidt u gedurende het hele ziektetraject
 • geeft antwoord op al uw (zorg)vragen

  Direct naar Casemanager dementie: persoonlijke hulp bij dementie thuis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Dinkelland, Friesland, Gelderland, Harmelen, Losser, Oldenzaal, Tubbergen
  Type
  Casemanagement
  Kenmerken
  Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Bevorderen zelfstandig optreden, Altijd op de achtergrond aanwezig , Informatie en advies, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners, Sociaal-emotionele begeleiding
  Specialisaties
  Dementiezorg
  Voorwaarden

  Casemanagement dementiezorg maakt onderdeel uit van de wijkverpleging. Als u hiervoor in aanmerking wilt komen, kunt u terecht bij uw eigen huisarts die u rechtstreeks kan doorverwijzen. Wij bieden casemanagement dementie aan in Twente vanuit ons label Maartje.

  Casemanagement wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

  Zorggroep Sint Maarten

  Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens waardevol is en recht heeft op zorg, liefde en aandacht. We richten ons voorbij de zorg op een betekenisvol leven, waarbij we uitgaan van wat mensen nog wel kunnen. Elke dag opnieuw gaan we uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talent. En van de kracht van delen. Deel je leven vormt daarbij het uitgangspunt: we kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven.

  Zorggroep Sint Maarten is regionaal bekend en lokaal ingebed. Op elke locatie bieden we wonen, zorg en services volgens onze kernwaarden zijn, ontplooiend vitaal en dorps.

  Statutaire naam: 
  Zorggroep Sint Maarten locatie Centraal Bureau
  Kamer van Koophandel: 
  08130883 - 000023954930
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.