|  | 

Casemanager dementie De Hoven

Thuiszorg De Hoven biedt ook casemanagement, als u af en toe dingen vergeet.

  Direct naar Casemanager dementie De Hoven

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Appingedam, Bedum, Delfzijl, Winsum
  Type
  Casemanagement
  Kenmerken
  Bevorderen zelfstandig optreden, Altijd op de achtergrond aanwezig , Informatie en advies, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners
  Specialisaties
  Dementiezorg

  Stichting De Hoven

  De Hoven wil mensen een goede leefomgeving bieden, een luisterend oor, aandachtig oog en helpende hand. We zien graag dat zij het goed hebben in de laatste fase van hun leven, op hun eigen wijze en samen met familie en naasten.

  Inzet voor oudere Groninger
  Wij zetten ons in voor zorg en kwaliteit van leven van de oudere Noord-Groninger. We ondersteunen de familie door hen te ontlasten, te helpen de achteruitgang te begrijpen en te laten zien hoe ze in contact kunnen blijven met elkaar. Wij zetten ons ook in voor de dorpen van onze locaties door met medewerkers, vrijwilligers en dorpsgenoten, de bewoners actief te blijven betrekken bij de dorpsgemeenschap. Wij vinden het belangrijk dat het Hogeland voor zijn ouderen kan blijven zorgen. We zetten ons daarvoor in. Dat doen we samen met inwoners, huisartsen, gemeenten, zorgpartners en onderwijsinstellingen.

  De bedoeling
  In de zorg kennen we procedures en regels. Deze zijn er om de kwaliteit van zorg te ondersteunen. Ze zijn geen doel op zich. Want het gaat bij De Hoven om het leven en welbevinden van de cliënten. Samen met de cliënt en familie zoeken we hoe het welbevinden van de cliënt het beste kunnen ondersteunen, ook als deze heel kwetsbaar wordt. we stellen de locaties van De Hoven open voor ontmoeting. Bewoners, families, medewerkers, vrijwilligers en dorpsgenoten vormen een levendige gemeenschap.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.