|  | 

Casemanagement dementie

Ondersteuning bij u thuis De casemanager dementie van Meriant is de contactpersoon voor mensen met (een vermoeden van) dementie en hun familie, partner en mantelzorger(s). De casemanager dementie biedt ondersteuning en begeleiding thuis, vanaf de diagnose tot aan opname. Ze beantwoordt al uw vragen over dementie en vergeetachtigheid. Tevens kan ze u informeren over o.a. wijkzorg en een zinvolle dagbesteding.

Wat kan de casemanager dementie voor u betekenen?
De casemanager dementie is gespecialiseerd in geheugenverlies en dementie. Ze helpt u bij het vinden van passende zorg en ondersteuning in de verschillende fasen van de ziekte. Doel is dat u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. De casemanager dementie zorgt er ook voor dat uw mantelzorger de zorg kan volhouden. Ze is een vast aanspreekpunt voor u en uw omgeving.

  Direct naar Casemanagement dementie

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Heerenveen, Jubbega, Wolvega
  Type
  Casemanagement
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Begeleiding mantelzorgers, Informatie en advies, Vast aanspreekpunt

  Zorggroep Alliade

  Meriant is onderdeel van Zorggroep Alliade. Meriant heeft een belangrijke rol in de zorg en ondersteuning aan ouderen en kwetsbaren in de regio Heerenveen - Wolvega - Jubbega.

  We begeleiden mensen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en leven, eventueel met hulp van ons wijkzorgteam. Daarnaast kunnen cliënten bij ons revalideren en herstellen na een operatie of behandeling in het ziekenhuis en zijn we een ‘open huis’ voor mensen die gezelligheid en sociale contacten zoeken en/of deel willen nemen aan ons activiteitenaanbod. Voor ouderen bieden we (tijdelijk) verblijf, zorg en behandeling in 9 woonzorgcentra, waaronder aanleunwoningen.

  Statutaire naam: 
  Stichting Alliade
  Kamer van Koophandel: 
  01178096
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.