|  | 

Case manager dementie

Voor vragen kunnen mensen die thuis wonen met dementie, hun partners, familieleden, mantelzorgers en hulpverleners terecht bij onze Casemanager Dementie. De Casemanager geeft op professionele wijze informatie en advies en begeleidt een cliënt met dementie en de eventuele partner.

Huisbezoeken
U kunt zelf contact met me opnemen maar ook uw huisarts, de geriater, wijkverpleegkundige, of de verpleegkundige van afdeling Geriatrie van ziekenhuis Rijnstate kunnen u bij mij aanmelden.Ik neem daarna zo snel mogelijk contact op met u en/of uw familie op voor een afspraak bij u thuis. Het is fijn als tijdens dit gesprek een familielid en/of een mantelzorger aanwezig is. Als Casemanager Dementie vind ik het belangrijk in een zo vroeg mogelijk stadium van de dementie betrokken te worden. Zo kan ik u én de mensen in uw directe omgeving en uw wensen en gewoontes zo goed mogelijk leren kennen en goed zicht krijgen op uw situatie.

  Direct naar Case manager dementie

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Arnhem
  Type
  Casemanagement
  Kenmerken
  Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Altijd op de achtergrond aanwezig , Informatie en advies
  Specialisaties
  Dementiezorg

  Woonzorgcentrum Vreedenhoff

  In woon/zorgcentrum Vreedenhoff Arnhem zijn alle ouderen welkom, wat voor achtergrond, gewoontes, zorg- of woonvraag u ook heeft. Old School en 5 tussen onze ouderen wonende studenten maken van Vreedenhoff een levendig huis. Ook voor dagbesteding en thuiszorg bent u bij Vreedenhoff aan het juiste adres.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.