|  | 

Begeleiding bij achteruitgang

Als u lichamelijk en/of geestelijk achteruit gaat, bijvoorbeeld bij (beginnende) dementie, na een beroerte of bij ouderdomsziekten en u daarbij meer ondersteuning nodig heeft.

U en uw mantelzorger(s) kunnen begeleiding krijgen van het Mobiel Geriatrisch Team. Het team helpt bij het stellen van een diagnose of als de oorzaak van de lichamelijke of geestelijke achteruitgang nog niet bekend is. Verder geven zij u advies over de behandeling van uw chronische ziekte en hoe u hier het beste mee kunt omgaan.

Het team bestaat uit een casemanager, een specialist ouderengeneeskunde en een psycholoog. De casemanager is contactpersoon en kan een ergotherapeut, fysiotherapeut, diëtist of logopedist inschakelen van ZorgSpectrum. Op die manier kunnen zij u snel advies geven en begeleiden.

  Direct naar Begeleiding bij achteruitgang

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Houten, Nieuwegein, Vianen
  Type
  Casemanagement
  Kenmerken
  Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Altijd op de achtergrond aanwezig , Begeleiding mantelzorgers, Informatie en advies, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners, Vast aanspreekpunt
  Specialisaties
  Dementiezorg

  ZorgSpectrum

  Wij willen samen invulling geven aan de verbinding met onze klanten, mantelzorgers, collega’s, vrijwilligers, samenwerkingspartners en samenleving. Met elkaar ondersteunen wij mensen om het heft in eigen hand te nemen voor een betekenisvol leven. Samen sta je sterk. Samen kun je meer bereiken, meer delen en nog sterker verder. Dit samenspel maken we waar vanuit een organisatiecultuur waarin onze drie kernwaarden Samen, Betrokken en Professioneel op elk niveau tot bloei komen.

  Statutaire naam: 
  Stichting Zorgspectrum
  Kamer van Koophandel: 
  41186628 - 000021953503
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.