|  | 

Zonnebloemauto Rotterdam Feijenoord

Zonnebloemauto Rotterdam FeijenoordOok in Rotterdam is de Zonnebloemauto te huur. De uitgifte van deze rolstoelauto vindt plaats vanuit Rotterdam Wijkbus aan de Sportlaan 75 in Rotterdam. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in het bezit zijn van een rijbewijs B.

Huren
Een Zonnebloemauto kost € 40,- per dag. Hierbij zijn de eerste 100 kilometer inbegrepen. Wil je meer rijden dan kost elke extra kilometer € 0,20. De brandstofkosten zijn exclusief. Je krijgt de auto volgetankt mee en levert de auto weer volgetankt in. De auto is WA-Casco verzekerd. Een ongevallen-inzittende verzekering is bij de prijs inbegrepen. Het eigen risico is € 350,-, maar dit is af te kopen voor € 6,- per dag. Het commerciële tarief voor een dag huur is € 90,-. Dankzij de steun van onze donateurs kunnen we de huur op een relatief laag niveau houden.

Stap 1: Een Zonnebloemauto pas aanvragen
Om de Zonnebloemauto te kunnen huren heb je een Zonnebloemauto pas nodig. Deze pas kan worden aangevraagd door de persoon die gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel. De eenmalige administratiekosten bedragen € 10,-. Na het betalen ontvang je direct een pasnummer waarmee de Zonnebloemauto gereserveerd kan worden.

Stap 2: Reserveer een auto
Met het pasnummer kun je de Zonnebloemauto eenvoudig reserveren via de website van Welzorg. Let op: je maakt dan een pre-reservering en krijgt zo snel mogelijk bericht van Welzorg of de auto beschikbaar is.  Je kunt ook direct telefonisch reserveren.


  • Betaalbaar
  • Vervoer op maat
  • In de buurt
Direct naar Zonnebloemauto Rotterdam Feijenoord
Vervoer Zonnebloemauto Rotterdam Feijenoord

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Feijenoord
Varianten
Rolstoelvervoer
Voorwaarden

Zie de site.

Nationale Vereniging de Zonnebloem

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al meer dan 65 jaar. We brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En zetten alles op alles om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten.  

Om dat voor elkaar te krijgen, denken we altijd in oplossingen. Dat geldt voor onze vrijwilligers, voor onze donateurs en voor de partners waarmee we samenwerken. Stuk voor stuk doen zij er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen. 

Daarom blijven we dat doen waar we altijd al goed in waren: contacten leggen, gezelligheid brengen, activiteiten organiseren en vakanties mogelijk maken. En we komen met nieuwe oplossingen. Zo bieden we verspreid over heel Nederland de Zonnebloem rolstoelauto te huur aan. En zorgen we er samen met attractieparken en musea voor dat deze toegankelijker worden voor mindervaliden.

Statutaire naam: 
Nationale Vereniging De Zonnebloem
Kamer van Koophandel: 
40281159
Rechtsvorm: 
Vereniging
€ 0,20
per kilometer
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.