|  | 

Zittend ziekenvervoer - Urk

Zittend ziekenvervoer is het vervoer per taxi (met of zonder begeleiding), dat noodzakelijk is vanwege een medische behandeling. Met een geldig advies zittend ziekenvervoer bent u bij ons aan het goede adres voor het vervoer naar arts, ziekenhuis of andere instelling.

  Direct naar Zittend ziekenvervoer - Urk

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Urk
  Varianten
  Reguliere taxi
  Voorwaarden

  Wie komen er in aanmerking? Dit zijn de mensen die niet zelfstandig voor vervoer naar of van hun zorgverlener kunnen zorgen en voor wie de vervoerskosten onredelijk hoog kunnen oplopen vanwege hun ziekte en de frequentie en duur van het vervoer: nierdialysepatiënten, radiotherapie- en chemotherapiepatiënten, visueel gehandicapten en rolstoelgebruikers. In individuele gevallen kan uw verzekeraar een afwijkende afweging maken. Naast de sturing van de behandelend arts, bepaalt dus de verzekeraar per geval wat de aangewezen vorm van vervoer naar en van de zorgverlener is. De behandelend arts stelt vast of de patiënt tot de doelgroep behoort, waarna de patiënt zijn verzekeraar kan vragen om vergoeding van de kosten van ziekenvervoer. Per individu stelt de verzekeraar de juiste vervoersvorm en vergoedingsperiode vast.

  Kwaliteitslabels
  • Bovag

   BOVAG is een brancheorganisatie van ongeveer 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, klassiekers, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur en -delen, autowassen, autopoetsen, verkeersopleidingen, schadeherstelbedrijven en tankstations zijn welkom als lid. Daarnaast is BOVAG een keurmerk voor de klanten van deze bedrijven. De BOVAG-leden zorgen dat BOVAG-klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit. En die mobiliteit kan allerlei vormen hebben natuurlijk. Van fiets tot caravan en van auto tot scooter.

  Van Slooten Personenvervoer

  Statutaire naam: 
  Van Slooten Taxi en Transport B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  39033757
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.