|  | 

Wijkz Welzijn: Vervoer voor en door bewoners van Den Haag

Begeleiding en vervoer voor 60-plussers. Vrijwilligers begeleiden en rijden u. Den Haag telt menig 60-plusser die door omstandigheden geen gebruik van het Openbaar Vervoer kan maken. Begeleiden & Rijden biedt deze senioren betaalbaar vervoer. Maar er is meer dan enkel het van A naar B brengen. De chauffeurs bieden ook ondersteuningshulp zoals bijvoorbeeld begeleiding op de plaats van bestemming, een ondersteunende arm of het dragen van de boodschappen.

Hoe werkt het?
Begeleiden & Rijden betreft altijd 1-op- 1 vervoer dat vooraf is afgesproken via onze medewerkers. De chauffeurs zijn vrijwilligers (vaak uit de buurt) die met hun eigen auto hulp bieden. Kleine ritjes in de wijk, maar ook grotere afstanden zijn mogelijk. 

Meer informatie
De dienst is voor alle inwoners uit Den Haag. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en opties? Neem dan telefonisch contact op of met het Wijkcentrum bij u in de buurt.

  Direct naar Wijkz Welzijn: Vervoer voor en door bewoners van Den Haag

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Den Haag
  Varianten
  Vervoer door vrijwilligers
  Voorwaarden

  Aan de dienst zit een kleine financiële vergoeding verbonden, puur kostendekkend en deze wordt direct contant afgerekend. Het tarief binnen een stadsdeel is € 5,- voor een retourtje en € 3,- voor een enkele rit. Voor ritten buiten het stadsdeel wordt een kilometervergoeding van € 0,40 per kilometer berekend. Eventuele parkeerkosten zijn uiteraard ook voor eigen rekening. Daarnaast is lidmaatschap (€ 10,- op jaarbasis) vereist.

  Zebra Welzijn

  Welzijnsorganisatie Zebra is actief is in de Haagse wijken Centrum, Schilderswijk en Transvaal. Wij staan klaar voor bewoners van jong tot oud.

  Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties MOOI, VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+) en MEE.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.