Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Vervoersdienst Hooge Mierde

De vervoersdienst Hooge Mierde is er om inwoners zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen in hun eigen woonomgeving. De vervoersdienst is u graag van dienst, wanneer vervoer problematisch te regelen is voor u. Bijvoorbeeld voor vervoer naar de huisarts of naar een bepaalde activiteit. De kosten voor vervoer zijn 0,30 euro per kilometer met een minimum van 1,50 euro per rit.  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Hooge Mierde
  Varianten
  Vervoer door vrijwilligers

  Stichting Zorg en Welzijn Hooge Mierde

  De stichting zet zich in om de zorg- en welzijnsvoorzieningen in Hooge Mierde te verbeteren en de inwoners die een zorgvraag of –probleem hebben te helpen. Daartoe worden verschillende diensten en activiteiten aangeboden. 

  De stichting Zorg en Welzijn Hooge Mierde is in 2011 opgericht met als doelstelling “het handhaven en waar mogelijk verhogen van het niveau van voorzieningen op het gebied van zorg en welzijn in Hooge Mierde, een en ander in de meest ruime zin des woords.” Zij is voort gekomen uit de gelijknamige werkgroep van de Dorpsraad Hooge Mierde, die in het kader van het Integraal Dorpsontwikkelingsplan (IDOP), met financiële steun van provincie en gemeente, een aantal ontwikkelingen op het gebied van zorg en welzijn in gang had gezet.

  van € 1,50 tot € 30,00
  per kilometer
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.