|  | 

Vervoer door Innoforte Mobiel

Innoforte Mobiel geeft senioren wat meer bewegingsvrijheid. Deze service, gerund door fantastische vrijwilligers, is er óók om oudere buurtbewoners naar één van de activiteiten of het restaurant te brengen. De bussen rijden in principe op werkdagen. Er zijn twee rolstoelbussen.

U kunt telefonisch een rit reserveren. Speciaal voor de bus is een strippenkaart ontwikkeld die u bij de chauffeur kunt kopen. Zo reist u veilig van deur tot deur.

  Direct naar Vervoer door Innoforte Mobiel

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Rheden
  Varianten
  Boodschappen(Plus)Bus, Wijk- of buurtbus

  Stichting Innoforte

  Zelfstandigheid en eigen regie zijn belangrijke waarden voor ouderen. Zij weten wat ze willen, wat zij kunnen en wat ze niet meer kunnen. Dát is het uitgangspunt voor ieder gesprek dat wij met (aanstaande) cliënten voeren over hun vraag wat wij voor hen kunnen betekenen.

  Ons aanbod omvat kortgezegd wonen, zorg en/of services:

  • wonen/ verblijf in een appartement in de Biesdel, Oosterwolde, het Lorentzhuis of 't Jagthuis.
  • zorg: zowel thuis als bewoner van één van onze locaties.
  • services: voor iedereen die meer woongemak wil.
  In en vanuit onze lokale verankering in wijken en buurten (waaronder onze locaties) ondersteunen wij ouderen om te wonen en leven, zoals zij dat wensen. Wij kijken en luisteren met oprechte aandacht naar wat onze cliënten willen en handelen hiernaar, zonder dat we de regie overnemen. We doen dit zowel in samenspel met familie en vrienden, als in verbinding met andere aanbieders. Wij kennen onze cliënten en onze cliënten kennen ons. Dat draagt bij aan een gelijkwaardig en persoonlijk contact.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.