|  | 

Trevvel: Uw vervoer in Hoek van Holland

Een nieuwe naam voor een vertrouwde dienst. Wij verzorgen uw vervoer in Rotterdam. Met vertrouwde gezichten in de taxi en bekende stemmen aan de lijn. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Voor iedereen

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die hier behoefte aan heeft zich moet kunnen verplaatsen. Waar hij of zij naartoe wil of moet, op het moment dat hij of zij dat wil of nodig vindt, en het liefst op de manier waarop hem of haar dat het best uitkomt. Zorgeloos, veilig en drempelloos; zelfstandig of met hulp. Om leuke dingen te doen, om dingen te doen die moeten; om te ontspannen, te leren, te werken, te ontmoeten. Om te beleven. Of – om te leven. Wij zijn Trevvel.

Gemakkelijk en snel

Reserveer een rit
Boek uw rit gemakkelijk: Telefonisch, via de site of de app

Ontvang een bevestiging
Vraag naar een bevestiging van uw reisschema.

U wordt opgehaald
Voor uw vertrek ontvangt u een bericht over uw rit.

Op tijd op bestemming
Mocht er iets niet goed zijn gegaan, laat het ons weten.

Trevvel Samen
Woont u in Rotterdam of in de deelgemeenten Hoek van Holland of Rozenburg? En bent u niet in staat zelfstandig met gewone (openbare) vervoermiddelen te reizen? Dan komt u misschien in aanmerking voor Trevvel samen. Neem contact op met de gemeente om na te gaan of u in aanmerking komt voor reizen met Trevvel.

Hoe ver mag ik reizen
Binnen de gemeentegrenzen van Rotterdam kunt u binnen alle openbaar vervoer zones reizen. Het maakt dan niet uit waar u in Rotterdam uit of instapt. Aansluitend op uw eigen woonzone, kunt u door maximaal vier zones reizen die niet binnen de gemeentegrenzen van Rotterdam liggen.

Hoeveel moet ik betalen als ik met Trevvel Samen reis?
Voor een rit met Trevvel Samen betaalt u een vervoerstarief op basis van het aantal zones dat u reist plus 1. Er wordt gerekend met strippen. Het aantal strippen van een rit is altijd één meer dan het aantal zones. Voor een rit van bijvoorbeeld 2 zones betaalt u 3 strippen, bij 4 zones betaalt u 5 strippen, per persoon. Per leeftijdscategorie verschillen de tarieven per geïndiceerde pashouder.

  Direct naar Trevvel: Uw vervoer in Hoek van Holland

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Hoek van Holland
  Varianten
  Regio- of deeltaxi, Rolstoelvervoer

  Trevvel

  Trevvel is in 2016 opgericht door Willemsen de Koning uit Arnhem en ZCN Totaalvervoer uit Rotterdam. Met de kennis en ervaring van beide bedrijven is nagedacht om het personenvervoer voor Rotterdam opnieuw neer te zetten. De aanbesteding die bijna anderhalf jaar duurde, heeft ons de kans gegeven blanco tegen vervoer aan te kijken. Tijdens dat traject zijn we ook een samenwerkingsverband aangegaan met DOCK.

  DOCK zal ons ondersteunen om meer aanwezig te zijn in de wijken. Ze helpen ons op een andere manier tegen onze reizigers aan te kijken. Door onze frisse blik op vervoer en onze samenwerking met onder andere DOCK mogen wij u de komende jaren vervoeren. Wij hebben daar ontzettend veel zin in en willen er samen met u als reiziger een mooi product van maken.

  Wij zijn Trevvel
  Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die hier behoefte aan heeft zich moet kunnen verplaatsen. Waar hij of zij naartoe wil of moet, op het moment dat hij of zij dat wil of nodig vindt, en het liefst op de manier waarop hem of haar dat het best uitkomt. Zorgeloos, veilig en drempelloos; zelfstandig of met hulp. Om leuke dingen te doen, om dingen te doen die moeten; om te ontspannen, te leren, te werken, te ontmoeten. Om te beleven. Of – om te leven.

  Daarom bieden we mensen in Rotterdam vervoer aan. Vervoer én ondersteuning om zich te verplaatsen. Op de eerste plaats mensen met een indicatie. Maar liefst ook mensen die zo’n indicatie niet hebben. Want uiteindelijk is iedereen gelijk, dus waarom zou je niet samen reizen? We regelen het vervoer namens de gemeente Rotterdam, op een manier waarmee we twee vliegen in één klap slaan. We maken het vervoer beter voor de klant: (on)gewoon goed vervoer, hogere kwaliteit, meer mogelijkheden. De mens staat centraal, de klant komt voorop. En we maken het vervoer beter voor de stad.

  Kamer van Koophandel: 
  65164644 - 000033911991
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.