|  | 

Taxi

Bij sneleentaxi bestel je eenvoudig een privétaxi van en naar iedere locatie in Nederland. De tarieven zijn tot 70% goedkoper dan de meterprijs.

Daarnaast is een ritje duurzaam, want met slimme technologie combineert sneleentaxi vraag en aanbod op een efficiënte manier. Zo zijn er minder loze kilometers, met als gevolg een lagere CO2-uitstoot.

Sneleentaxi maakt de taxi makkelijker, goedkoper en vooral flexibeler. Vandaar dat steeds meer ziekenhuizen, waaronder het LUMC, Gelre ziekenhuizen en Alrijne, UWV en sinds kort ook Veiligheidsregio Utrecht en 9292 voor sneleentaxi kiezen.

 • Bestellen kan per direct via onze site.
 • 20% extra korting voor ritten waarbij het gaat om vitale beroepen en patiënten.
 • Naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.
 • Prijsindicatie: 0,50 - 1,25 per km
  Direct naar Taxi

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Varianten
  Reguliere taxi

  sneleentaxi

  Onderdeel uitmaken van mensen hun dagelijkse reis. Dat is onze droom. Waarbij je van tevoren weet waar je aan toe bent. Geen gedoe, maar gewoon gemak en snelheid. De reis is onderdeel van het bereiken van je bestemming. Iedereen heeft zijn eigen bestemmingen in het leven. Wij helpen je graag om daar te komen.
   
  In enkele jaren tijd zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de taximarkt. Maar, onze weg eindigt hier zeker niet. We blijven volop doorgroeien en inspelen op de nieuwste ontwikkelingen.

  Statutaire naam: 
  Brancheteers Nederland B.V.,
  Kamer van Koophandel: 
  67175376 - 000031505465
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.