|  | 

Straattaxi

Wilt u naar het station? Even een boodschapje doen? Een avondje naar het theater? Gezellig op visite bij vrienden en kennissen? 24 Uur per dag, 7 dagen in de week brengen wij u in luxe en comfortabele auto's veilig en snel naar uw bestemming. Wij hanteren snelle voorrijservice en mocht dit niet lukken dan zullen wij u daar eerlijk over te woord staan. Hulp bij het in- en uitstappen of het "begeleidende armpje" is voor onze chauffeurs de gewoonste zaak van de wereld.

  Direct naar Straattaxi

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Meppel, Zwartewaterland
  Varianten
  Reguliere taxi
  Voorwaarden

  Zie de site.

  TAXI "de REEST"

  TAXI "de REEST" is inmiddels al 12 ½ jaar dé organisatie voor vervoer in Meppel en omstreken. Wij staan garant voor veilig en accuraat vervoer tegen een zeer concurrerende prijs. Op ons kunt u rekenen!

  Wij staan niet stil op het gebied van vernieuwing en uitbreiding om zo onze service optimaal te houden en u zo tevreden mogelijk te stellen. Wij streven naar 100% tevreden klanten.

  Wij doen er alles aan om vóór, tijdens en ná het vervoer, het contact en de handelingen zo zorgvuldig en correct mogelijk af te handelen zodat u ook de volgende keer weer kunt vertrouwen op TAXI "de REEST".

  Kamer van Koophandel: 
  51446510
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.