|  | 

Scootmobiel

Een scootmobiel is een voertuig met 3 of 4 wielen, speciaal voor mensen die niet goed ter been zijn of een beperking hebben. Heb je lichamelijke klachten, of ben je invalide of minder valide, dan is een scootmobiel dé uitkomst. Zo kun je jezelf toch eenvoudig verplaatsen zonder dat je afhankelijk bent van andere mensen. Nipponia scootmobielen kunnen wij zelfs naar wens aanpassen!

Verschillende benamingen
Een andere benaming voor scootmobiel is:

 • gehandicaptenvoertuig
 • elektrische driewieler
 • elektrische vierwieler.

Je hoeft niet gediagnosticeerd te zijn om zo’n voertuig te besturen want iedereen mag er gebruik van maken!

Een aangepast scootmobiel kopen
gaat bij ons heel eenvoudig omdat je zelf de aanpassingen online kunt selecteren. Zo gaat het bestellen sneller en gemakkelijker.
Gas geven met de duim is bijvoorbeeld een mogelijkheid, maar gas geven met de voeten ook. Remmen met de voeten is ook een optie. Bekijk alle opties en mogelijkheden in onze online scootmobielen webshop. Ophalen hoeft niet want wij komen het graag bij je thuisbezorgen.

Supersnel
Onze scootmobielen zijn niet alleen supersnel, maar ook super scherp geprijsd! Vergelijkbare elektrische scootmobielen gaan vaak niet sneller dan 12 kilometer per uur. Die van ons halen met gemak 20 km per uur. Daarnaast zijn ze zeker de helft goedkoper. Op kwaliteit hoef je niet in te leveren want onze modellen zijn ijzersterk en van hoge kwaliteit.

Leasen
Voor wie niet het aankoopbedrag op de bank heeft staan kan bij ons ook een scootmobiel LEASEN. Leasen betekent kopen op afbetaling. Voor iets meer dan 20 euro per maand kunt je al een elektrische scootmobiel kopen!

Accu en benzine
De meeste driewiel scootmobielen zijn elektrisch, maar bij ons kun je ze ook kopen op benzine. Benzine heeft het voordeel dat je 45km p/u kunt rijden.  Onze elektrische driewielers kunnen heel veel kilometers rijden op een volle accu. Bij de meeste modellen kun je zelfs kiezen voor een accu upgrade waarmee je gemakkelijk 200 kilometer mee kunt rijden.

Merken & modellen
Bij ons kun je verschillende merken en modellen kopen, van budget tot high-end. Zo verkopen wij de merken IVA, BTC, en Gomax. Hardlopers zijn de BTC Tres, Gomax Fast, Gomax Pride, IVA e1000, en IVA z1000.

  Direct naar Scootmobiel

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland

  Fast & Furious Scooters

  Online scooter en scootmobiel kopen & scooter leasen zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires. Van ons kun je verwachten dat wij kennis van zaken hebben en hierdoor ook de beste service kunnen verlenen. Voordat wij een aankoop afleveren vindt er een uitvoerige controle plaats en wordt alles perfect afgesteld. Op die manier kunnen wij garanderen dat je een perfect product geleverd krijgt. Wij vinden het belangrijk dat je direct kunt genieten van je nieuwe aankoop en vele kilometers kunt gaan maken op je nieuwe scooter of scootmobiel.

  Statutaire naam: 
  El Caballo B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  27154525 - 000003608603
  Rechtsvorm: 
  BV
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.