|  | 

Schipholtaxi

Geen zorgen over het vervoer van en naar Schiphol. Springintveld Taxi Service hanteert zeer scherpe vaste Schiphol tarieven bij reserveringen die minimaal 24 uur van te voren geboekt zijn. Geen gezeul met koffers en geen gestress met de bus of NS.

Met Schiphol Vervoer van Springintveld Taxi Service brengen wij u naar Schiphol. Terwijl u nog wat telefoontjes pleegt, heerlijk ontspannen de krant leest of alvast de vakantie doorneemt, u staat bij de vertrekhal voordat u het weet. Ook als u zich weer op wilt laten ophalen, bent u bij Springintveld Taxi Service aan het juiste adres. Onze nette en representatieve chauffeurs wachten u op, bij een met u afgesproken plaats op Schiphol zodat u nooit ver hoeft te lopen met uw bagage.   

  Direct naar Schipholtaxi

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  De Ronde Venen, Uithoorn
  Varianten
  Reguliere taxi

  Springintveld Taxi Service

  Springintveld Taxi Service bied sinds 2011 taxivervoer voor de hele regio De Ronde Venen & Uithoorn en omstreken. Ons doel is om te streven naar eerlijkheid, goede service en transparantie.

  Zo richten wij ons op het zakelijke vervoer, Schiphol vervoer, kleinschalig groepsvervoer en Particulier taxi vervoer. Ook voor ouderen bieden wij taxivervoer aan met zorg en behulpzaamheid.

  Kamer van Koophandel: 
  67684270 - 000021742545
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.