|  | 

Samen op Stap - Amsterdam

Met Samen op stap gaat u samen met anderen naar leuke activiteiten, zoals het museum, de supermarkt, de markt, het strand of een activiteit bij u in de buurt. Ook als u gebruik maakt van een rollator kunt u mee.

  Direct naar Samen op Stap - Amsterdam

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid
  Varianten
  Boodschappen(Plus)Bus, Vervoer door vrijwilligers
  Voorwaarden

  • Voor inwoners van Amsterdam Zuid of Oost
  • In de leeftijd van 65 jaar of ouder of met een beperking
  • Aanmelden is verplicht!
  • In de kalender op de site geven wij aan voor welke activiteiten en op welke dagen u zich kunt aanmelden
  • Eeen Samen op Stap uitje gaat pas door bij voldoende deelnemers; u wordt 2 dagen van te voren gebeld indien er minder dan vier deelnemers zijn en het uitje derhalve geannuleerd is. Heeft u zich aangemeld, maar kunt u onverhoopt toch niet mee, meld u zich dan minimaal 24 uur van te voren af.
  • Belt u niet tijdig af of laat u niets van u horen, bent u de ritprijs wel verschuldigd.

  Stichting Dynamo Welzijn - Amsterdam

  Dynamo beweegt tot meedoen!
  Dynamo vindt het belangrijk dat alle bewoners kunnen meedoen in hun omgeving. Wij stimuleren en ondersteunen bewoners om actief deel te nemen aan de samenleving. Zodat niemand aan de kant hoeft te staan.

  Op eigen kracht
  Wie zijn eigen kracht kent, staat sterker in het leven. Dynamo stimuleert mensen hun capaciteiten en talenten te ontdekken en eventuele problemen zelf op te lossen. Wij brengen buurtbewoners met elkaar in contact. De kern van ons werk is empowerment, dus mensen de kans geven zich te ontwikkelen.

  Ergens bijhoren
  Als je regelmatig contact hebt met familieleden, vrienden of buren dan voel je je minder snel eenzaam. Met een goed netwerk kun je ook altijd bij iemand terecht met problemen. Dynamo smeedt en verstevigt sociale netwerken en helpt mensen die zich voor anderen inzetten. Ook zoeken we mensen op die buiten de boot dreigen te vallen en stimuleren ze actief te worden in de buurt.

  De draai weer vinden
  Soms zijn mensen de regie over hun leven voor korte of langere tijd kwijt. Bijvoorbeeld ouderen met beginnende dementie, gezinnen die veel problemen hebben of psychiatrische patiënten die zelfstandig wonen. Dynamo zorgt ervoor dat deze kwetsbare bewoners zoveel mogelijk steun krijgen uit hun omgeving, aangevuld met professionele hulp.

  Dynamo  is in het bezit van het Certificaat Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector.
  Dynamo werkt volgens de Governancecode voor de branche Welzijn.

  Kamer van Koophandel: 
  41204927
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.