|  | 

Rotterdam The Hague Airport: Assistentie

Rotterdam The Hague Airport: AssistentieBent u slecht ter been, slechtziend/-horend of bent u rolstoelgebonden? De medewerkers van Aviapartner staan voor u klaar om u op Rotterdam The Hague Airport te assisteren. Aviapartner werkt hierbij samen met uw luchtvaartmaatschappij.

  • Comfortabel reizen
  • Bij vertrek en terugkeer
  • Tijdig aanvragen
Direct naar Rotterdam The Hague Airport: Assistentie
Vervoer Rotterdam The Hague Airport: Assistentie

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Varianten
Openbaar vervoer
Voorwaarden

Waar meld ik mij op de luchthaven?
U wordt geholpen zodra u zich heeft gemeld via één van de meldpalen bij de slagbomen van het parkeerterrein. Indien nodig wordt u door een medewerker van airport services naar de terminal begeleid.

Weigering
Rotterdam The Hague Airport kan assistentie weigeren indien blijkt dat de aangevraagde assistentie onterecht of overbodig is. Bijvoorbeeld als een passagier alleen assistentie nodig heeft voor teveel bagage.

Medische attributen
Voor het vervoer van medische attributen adviseren wij om contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij. De contactgegevens zijn terug te vinden op onze website.

Blindengeleidehonden
Blindengeleidehonden worden over het algemeen kosteloos geaccepteerd door de luchtvaartmaatschappij. Wij adviseren u wel om hierover vooraf contact op te nemen met uw reisbureau of luchtvaartmaatschappij.

Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport speelt een belangrijke rol op twee gebieden, die voor de regio van groot belang zijn. In de eerste plaats is dat werkgelegenheid. De luchthaven biedt werk aan zo’n 2500 mensen, en de indirecte werkgelegenheid is nog veel groter. De tweede pijler is de economische ontwikkeling van de regio. Door goed met de belangrijkste economische centra binnen en aan de randen van Europa verbonden te zijn, speelt de luchthaven voor zowel ondernemers uit Zuidwest Nederland, de Zuidvleugel van de Randstad en de metropoolregio Rotterdam-Den Haag, als voor Europese ondernemers die in deze regio actief willen zijn een belangrijke rol. Op beide wijzen levert Rotterdam The Hague Airport een duurzame, significante en daarmee relevante bijdrage aan de regio en het imago van de metropool Rotterdam-Den Haag.

Bovendien voorziet Rotterdam The Hague Airport in toenemende mate in de behoefte aan verbindingen met toeristische steden en regio’s in en aan de randen van Europa. Andersom speelt de luchthaven ook een steeds belangrijkere rol  bij de regionale bereikbaarheid voor inkomendtoerisme, dat weer van groot belang is voor de regionale economie en werkgelegenheid

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.