|  | 

Rolstoelvervoer

Voor mensen die aan een rolstoel gebonden zijn biedt Taxi Steen comfortabel vervoer op maat, van deur tot deur. Taxi Steen beschikt over rolstoelbussen die zijn uitgerust met een lift. Daarmee kan de passagier eenvoudig en comfortabel in het voertuig geholpen worden. Middels universele vastzetsystemen kunnen vele soorten rolstoelen veilig vervoerd worden.

Niet alleen het materieel, maar ook de chauffeurs van Taxi Steen voldoen aan de richtlijnen, zoals die zijn vastgelegd in de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (ISO 10542).

  Direct naar Rolstoelvervoer

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Dalfsen, Hardenberg, Ommen
  Varianten
  Rolstoelvervoer

  Taxi Steen Ommen

  Taxi Steen is een familie bedrijf dat al vele jaren actief is in Ommen, Hardenberg, Dalfsen en omgeving. In 1938 startte de heer Steen met een voertuig een vervoersbedrijfje. Hij richtte zich voornamelijk op het vervoer van personen en het zittend ziekenvervoer. De hele familie Steen is vanaf het begin werkzaam geweest bij het bedrijf en al snel groeide het uit tot een middelgrote taxionderneming. 

  In 1994 is het bedrijf overgenomen door een nieuwe generatie: mevrouw Begeman-Steen en haar dochter. In al die jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een vervoersonderneming die in de wijde omgeving activiteiten ontplooit.

  Kamer van Koophandel: 
  05015433
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.