|  | 

Rolstoeltaxi in Rotterdam E.O

Rolstoeltaxi in Rotterdam E.O Wij van Rolstoel taxi Rotterdam zijn gespecialiseerd in rolstoelvervoer. Wij brengen u, en eventueel overige passagiers uit hetzelfde gezelschap, graag naar uw gewenste bestemming middels onze comfortabele rolstoel taxi’s. Onze invalide taxi biedt plaats aan maximaal 4 rolstoelgebruikers en heeft daarnaast nog plek voor enkele overige passagiers. Ook bevindt zich een elektrische lift in de taxi, zodat u probleemloos en zonder moeite met de rolstoel (scootmobiel) in de taxi komt.

Wij beschikken over comfortabele rolstoelen waarvan u geheel gratis gebruik kunt maken. Een veilige en voor de passagier comfortabele rit is het door ons beoogde doel. U hebt de optie om de gehele reis in de rolstoel te blijven zitten, wij doen de rest. Klantvriendelijkheid staat bij ons centraal: we doen zoveel mogelijk ons best om aan uw wensen te voldoen.

  • Betrouwbaar
  • Stipt op tijd
  • 7 Dagen per week
Direct naar Rolstoeltaxi in Rotterdam E.O

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Alblasserdam, Barendrecht, Binnenmaas, Capelle aan Den IJssel, Cromstrijen, Delft, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Korendijk, Lansingerland, Maassluis, Midden-Delfland, Nederlek, Oud-Beijerland, Ouderkerk, Papendrecht, Pijnacker, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse, Strijen, Vlaardingen, Vlist, Zuidplas, Zwijndrecht
Varianten
Regio- of deeltaxi, Reguliere taxi, Rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer-Rotterdam

Rolstoeltaxirotterdam is dé taxi specialist in rolstoelvervoer. Rolstoeltaxirotterdam is gevestigd in Rotterdam, waardoor wij volledig bekend zijn met de wegen in en rondom Rotterdam. Wij verzorgen ons taxivervoer overigens niet alleen in regio Rotterdam, maar door heel Nederland en zelfs in België en Duitsland.

Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.