|  | 

Rijbewijskeuring

Bij RijbewijskeuringsArts.nl regelt u goedkoop en snel uw rijbewijskeuringen en (sport)medischekeuringen! Vraag op tijd uw keuring aan! Het CBR hanteert een wachttijd van maximaal 4 maanden.

Een afspraak maken met RijbewijskeuringsArts.nl kan al binnen maximaal 48 uur - ook in het weekend. Via het formulier op onze site vraagt u meteen een keuring aan. Op het reserveringsformulier kunt u aangeven om welke keuring het gaat en op welke dagen u een afspraak wenst.

Spoedkeuringen Hoofdpraktijk RijbewijskeuringsArts.nl
5 avonden per week 20.00 - 22.00 (Locatie Nieuwegein, postcode 3431 RG). Spoedkeuringen op zaterdag en zondag in overleg.

  Direct naar Rijbewijskeuring

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Utrecht

  RijbewijskeuringsArts.nl

  De keuringen worden deskundig en zorgvuldig uitgevoerd door dr. Robert Sadiek. Dr. Sadiek hanteert een persoonlijke benadering en is begaan met het lot van zijn cliënten. Hij weet dat het rijbewijs voor veel mensen erg belangrijk is, soms zelfs hun broodwinning of contact met de buitenwereld.

  Omdat dr. Sadiek jarenlang bij het CBR als medisch adviseur heeft gewerkt, verlopen zijn keuringen exact volgens de regels van het CBR. Dat zorgt voor een gegarandeerd vlotte afhandeling van de zaak. Verder weet dr. Sadiek hoe het CBR de wetten hanteert en kan dus precies vertellen wat men eventueel te wachten staat.

  Statutaire naam: 
  Rijbewijskeuringsarts
  Kamer van Koophandel: 
  30252465 - 000009617841
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.