|  | 

Rijbewijs- en Medische Keuringen - voor het verlengen van het rijbewijs

Rijbewijs- en Medische Keuringen - voor het verlengen van het rijbewijsBereikt u binnenkort de leeftijd van 75 jaar?
Of u bent 75+ en u moet uw rijbewijs weer verlengen?
Behoud van uw rijbewijs is voor u belangrijk. Het biedt u flexibiliteit en onafhankelijkheid, u bent immers nog fit en vitaal. Bij VoorKeur doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk voor te bereiden. Stap voor stap nemen wij u mee in dit proces.

Bij ons bent u niet alleen zeker van de juiste informatie, wij zorgen er ook voor dat uw Senioren rijbewijs keuring gemakkelijk gepland kan worden tegen het vaste tarief.

Prijsindicatie:
Senioren Klein € 50,- / Rijbewijs Groot € 70,-.

  • Rijbewijskeuringen
  • Medische keuringen
  • BIG geregistreerde artsen
Direct naar Rijbewijs- en Medische Keuringen - voor het verlengen van het rijbewijs
Vervoer Rijbewijs- en Medische Keuringen - voor het verlengen van het rijbewijs

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Voorwaarden

De keuringsafspraken kunnen direct online via onze agenda geboekt worden, mocht dit niet lukken neem dan via mail contact met ons op.

VoorKeur

VoorKeur is een volwassen en professioneel advies- en organisatiebureau. Wij richten ons voornamelijk op rijbewijs- en medische keuringen. Het (medisch) keuren van verschillende mensen voor verschillende doeleinden. 

Naar onze mening komt het te vaak voor dat mensen die gekeurd moeten worden, niet of nauwelijks zijn geïnformeerd. Dit kan tijdens het keuren onnodig stress of onzekerheid geven en invloed hebben op het keuringsproces. 

Wij werken dan ook nauw samen met onze keuringsartsen en geven gehoor aan de roep om hulp of advies van de ‘gekeurden’ maar zeker ook de artsen. Door de verhalen direct uit de praktijk maar ook zelf opgedane praktijkervaring, kunnen wij onze diensten goed afstemmen op de behoefte van onze klanten.

Kamer van Koophandel: 
76902129 - 000044639201
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.