Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Regiotaxi ’s-Hertogenbosch

Voor iedereen die geen gebruik kan maken van het reguliere OV. Bijvoorbeeld omdat u niet goed mobiel bent of omdat de gewone bus ’s-avonds niet rijdt. Een taxiauto of -busje met het logo van Regiotaxi ’s-Hertogenbosch haalt u op en brengt u thuis. Vaak reist u met andere passagiers.

  Direct naar Regiotaxi ’s-Hertogenbosch

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Boxtel, Haaren, Heusden, Meierijstad, Schijndel, 's-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Vught
  Varianten
  Regio- of deeltaxi, Rolstoelvervoer
  Voorwaarden

  Zie de site.

  PZN

  Personen- en Zorgvervoer Nederland (PZN) heeft meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van mobiliteit en vindt steeds de beste mobiliteitsoplossing om comfortabel en met zorg op de plaats van bestemmig te komen. Hierbij is het doelmatig inzetten van beschikbare en nieuwe middelen steeds belangrijker. Dit doen we door goed te luisteren naar de behoefte en mogelijkheden van onze reizigers, in te spelen op de veranderingen in de maatschappij en mee te gaan met de innovaties van vandaag.

  PZN vindt mobiliteit voor iedereen in onze samenleving een essentiële levensbehoefte. Daarom zet PZN zich enorm in om mobiliteit overal betaalbaar te houden om zo voor de lange termijn mobiliteit voor iedereen te kunnen handhaven.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.