Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Regiotaxi Noordoost-Brabant

Vervoer van deur tot deur, van en naar een OV-knooppunt of een halte van het openbaar vervoer. De Regiotaxi is toegangelijk voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen.

  Direct naar Regiotaxi Noordoost-Brabant

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bernheze, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Lith, Maasdonk, Meierijstad, Mill en Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis, Uden
  Varianten
  Regio- of deeltaxi, Rolstoelvervoer
  Voorwaarden

  U kunt met de Regiotaxi per rit maximaal 25 km. reizen. Voor de Regiotaxi geldt een binnengebied en een buitengebied. In het binnengebied kunt u met de Regiotaxi van adres naar adres reizen, mits het niet meer is dan 25 km. per rit. U mag ook vanuit het binnengebied naar het buitengebied reizen, mits het niet meer dan 25 km. per rit is. Omgekeerd mag ook.

  U betaalt € 0,18 per km. + 1 x een opstaptarief van € 0,89. Als het ophaal- en bestemmingsadres zich beide in het buitengebied bevinden, kunt u niet met de Regiotaxi reizen. Dit is niet toegestaan.

  Hoe bestellen

  Wanneer u een Wmo-Regiotaxipas heeft (dit is altijd een pasje met uw pasfoto erop), kunt u heel gemakkelijk een rit met de Regiotaxi bestellen. Houd uw Regiotaxipas bij de hand of noteer het pasnummer. U belt het nummer en zodra u de telefoniste aan de lijn heeft, geeft u uw pasnummer door. U geeft aan de telefoniste door:
  - op welke datum u wilt reizen
  - op welk tijdstip u opgehaald wilt worden
  - op welk adres u opgehaald wilt worden
  - naar welk adres u wilt reizen.

  De telefoniste herhaalt de ritgegevens voor u en vraagt of alles klopt. Daarna vertelt ze u wat uw rit met de Regiotaxi kost en als u geen vragen meer heeft, kunt u de verbinding verbreken.  

  Spelregels
  Als u via uw gemeente een Regiotaxipas heeft gekregen, kunt u een rit bestellen en met de Regiotaxi reizen.
  Hieronder de belangrijkste afspraken die gelden voor het vervoer met de Regiotaxi:U bestelt uw Regiotaxirit via het reserveringsnummer 0900 - 829 44 67. Het is van deur tot deur vervoer of van deur naar / van een OV-halte.
  U deelt de Regiotaxi met andere reizigers; onderweg stappen andere reizigers in of uit. U moet altijd uw Regiotaxipas bij u hebben.
  U betaalt uw rit contant, via pinnen of via automatische incasso.

  U mag alleen een blindengeleidehond of een sociale hond meenemen in de Regiotaxi. U mag een hulpmiddel meenemen, zoals rollator, rolstoel en scootmobiel.
  U mag ook naar puntbestemmingen reizen. Bij het in- en uitstappen haalt de chauffeur uw Regiotaxipas door een lezer en geeft het pasje terug.
  Zeker als u daarom vraagt, overhandigt de chauffeur u een bonnetje van de rit.

  Voor overige spelregles kunt u de site raadplegen

  Regiotaxi Noordoost-Brabant

  Het Servicepunt Regiotaxi voert de volledige regie over het OV-vervoer in opdracht van de Provincie Noord-Brabant. De provincie maakt deel uit van de GR-KCV.

  Provincie Noord-Brabant en deelnemende gemeenten
  De provincie Noord-Brabant maakt deel uit van de GR-KCV, samen met de 11 gemeenten. De provincie is in de GR-KCV vertegenwoordigd als opdrachtgever voor het OV-personenvervoer. De 11 gemeenten zijn opdrachtgever voor het Wmo-personenvervoer.

  Vervoerder
  Het Regiotaxivervoer wordt uitgevoerd door ZCN Totaalvervoer uit Rotterdam. Het Servicepunt Regiotaxi heeft op vaste momenten overleg met ZCN Totaalvervoer over de kwaliteit van de uitvoering van de Regiotaxiritten.

  € 0,18
  per kilometer
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.