|  | 

Regiotaxi Flevoland

Openbaar (regionaal) vervoer van deur tot deur, zeven dagen in de week van 6.00 uur ‘s morgens tot 0.30 uur ’s nachts.

  Direct naar Regiotaxi Flevoland

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Dronten, Flevoland, Lelystad, Noordoostpolder, Zeewolde
  Varianten
  Regio- of deeltaxi
  Voorwaarden

  Regiotaxi Flevoland is voor iedereen beschikbaar in de gemeenten Dronten, Noordoostpolder en Zeewolde. In Lelystad is Regiotaxi Flevoland alleen beschikbaar voor reizigers met een indicatie volgens de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO).

  Wel of geen Wmo-vervoerspas

  Wmo-pashouders
  De Wmo-pashouders reizen met de Regiotaxi tegen een goedkoop tarief en afwijkende spelregels. Als u wilt weten of u recht heeft op een Wmo-vervoerspas, dan kunt u contact opnemen met het Wmo-loket van uw gemeente. Reizigers met een Wmo-vervoerspas mogen één persoon tegen het reductietarief meenemen. Reizigers die een indicatie hebben voor begeleiding mogen gratis een begeleider meenemen. Dit moet u wel aangeven bij de ritreservering. De Regiotaxi Flevoland is toegankelijk voor (elektrische) rolstoelen, scootmobielen en rollators. U moet deze hulpmiddelen bij de ritreservering aanmelden.

  OV-reizigers
  Voor reizigers zonder Wmo-vervoerspas wordt bij de reservering gekeken of er een reisalternatief is met het OV. Als er een alternatief is, maar u kiest toch voor de regiotaxi, dan betaalt u het reguliere taxitarief. Bij de reservering van de rit moet u aangeven met hoeveel personen u reist. Maximaal 3 kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee met een betalende, volwassen OV-reiziger.

  Overig incl. instaptarieven zie de site.

  Regiotaxi Flevoland

  Bereikbaarheid centrale
  De centrale is bereikbaar van ’s morgens 06:00 uur tot ‘s nachts 00:30 uur. U kunt natuurlijk ook van tevoren ritten voor de volgende dag(en) opgeven. Houders van een vervoerspas kunnen ook vaste ritten inplannen. Als u een gereserveerde rit wilt afzeggen, kan dit tot minimaal 30 minuten van tevoren. Meldt u zich later af, dan wordt de ritprijs in rekening gebracht.

  15 minuten
  Het kan zijn dat de taxi iets voor of na het afgesproken tijdstip komt. Dit mag echter nooit meer dan 15 minuten zijn. Als u beslist op tijd moet zijn, belt u minimaal één uur van tevoren. U heeft dan de garantie dat u op tijd, of maximaal 30 minuten eerder op uw bestemming bent.

  Omrijdtijd
  Omdat meerdere mensen van de Regiotaxi gebruik kunnen maken, komt het voor dat u met een omweg naar uw bestemming wordt gebracht. Deze omweg mag echter nooit meer tijd kosten dan 30 minuten. U betaalt altijd voor de kortste route.

  Gratis terugbelservice
  U kunt met de centrale afspreken dat zij u bellen, ongeveer 5 minuten voordat de Regiotaxi bij u voor de deur staat. De centrale heeft daarvoor het telefoonnummer nodig, waarop u dan bereikbaar bent.

  Rolstoel, scootmobiel, rollator
  Regiotaxi Flevoland is toegankelijk voor (elektrische) rolstoelen, scootmobielen en rollators. U moet deze hulpmiddelen wel bij de ritreservering aanmelden.

  van € 0,00 tot € 2,75
  per kilometer
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.