|  | 

Regiotaxi Amstelland-Aalsmeer

Aanvullend openbaar vervoer voor reizigers die hiervoor een Wmo-indicatie hebben. Ook inwoners van Ouder-Amstel die 75 jaar of ouder zijn kunnen gebruikmaken van de regiotaxi. Bezit vereist van vervoerspas (aanvraag bij de gemeente).

  Direct naar Regiotaxi Amstelland-Aalsmeer

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalsmeer, Ouder-Amstel, Uithoorn
  Varianten
  Regio- of deeltaxi
  Voorwaarden

  • U kunt 7 dagen in de week van 07:00 - 01:00 uur gebruikmaken van Regiotaxi Amstelland.
  • Moet u ergens op tijd zijn, dan kan een prioriteitsrit aangevraagd worden als uw bestemming een begrafenis of crematie, een burgerlijke en/of kerkelijke huwelijksinzegening, voorstelling in theater of bioscoop eigen examen of diploma-uitreiking of een aansluiting op het openbaar vervoer is. Deze ritten moeten 2 uur van tevoren aangevraagd worden.
  • Wilt u een rit op vertrektijd of aankomsttijd boeken, dan geldt een vooraanmeldtijd van 1 uur.
  • Heeft u een rit op vertrektijd geboekt, dan mag de taxi 15 minuten voor en na de afgesproken vertrektijd voor komen rijden.
  • Heeft u een prioriteitsrit geboekt, dan bent u op de afgesproken tijd en maximaal 15 minuten eerder op de plaats van bestemming.

  Voor overige voorwaarden en tarieven zie de site.

  Connexxion

  Connexxion streeft naar mobiliteit voor iedereen en heeft als doel alle reizigers te verbinden met de wereld om hen heen. Connexxion Openbaar Vervoer is marktleider in het stad- en streekvervoer in Nederland. Onze medewerkers zorgen ervoor dat dagelijks honderdduizenden reizigers op hun bestemming komen. Met bussen, veerponten en treinen. Connexxion Taxi biedt personenvervoer op maat: van regiotaxi tot leerlingenvervoer en van Schiphol taxi tot zakelijk vervoer.

  Connexxion is onderdeel van Transdev, wereldspeler op het gebied van mobiliteit. In Nederland werken er 9000 mensen onder de vlag van Transdev.

  Statutaire naam: 
  Connexxion
  Kamer van Koophandel: 
  34001568 - 000017582938
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.