|  | 

PlusBus033 Amersfoort

Onze PlusBus033 gaat 6 à 7 keer per week op pad. We maken culturele uitstapjes door het hele land, verkennen de omgeving tijdens verrassingstochten, stappen op een rondvaartboot of gaan op stap in een mooie stad. Ook gaan we samen naar een lunchcafé of pannenkoekenhuis. Voor de boodschappen rijden we naar markten en winkelcentra in Amersfoort en omgeving. En tijdens elke rit drinken we samen gezellig koffie. Er zijn aan boord van de PlusBus033 al veel vriendschappen ontstaan.

De PlusBus033 heeft 2 bussen en in elke bus is plaats voor 7 deelnemers, eventueel met wandelstok, rollator, of rolstoel. Op elke rit gaan een chauffeur en begeleider mee. Wij halen u thuis op en brengen u na afloop weer veilig thuis. Onze vrijwilligers duwen als dat nodig is uw rolstoel, geven u een arm, of dragen uw boodschappen.

Programma
Elke 6 weken is er een nieuw programma. Daarin staat wat we de komende periode gaan doen en wat per rit de kosten zijn. U kunt dan uw ritten telefonisch of per mail reserveren. Per jaar rijden we naar zo’n 100 verschillende bestemmingen, dus voor iedereen zit er wel iets bij.

  Direct naar PlusBus033 Amersfoort

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amersfoort
  Varianten
  Boodschappen(Plus)Bus, Rolstoelvervoer, Vervoer door vrijwilligers
  Voorwaarden

  • Woont u in Amersfoort, bent u 60+ en wilt u regelmatig met anderen op stap? Dan kunt u zich opgeven voor de PlusBus033. Dit kan door te bellen of te mailen naar de PlusBus033.
  • Als u zich heeft opgegeven, sturen we u het programma per mail of post toe. Natuurlijk staat het programma ook op de website.
  • De bus rijdt bijna iedere dag, haalt u op en brengt u thuis.
  • In de bus is er ruimte voor uw rollator en rolstoel.
  • Een dagje boodschappen doen kost ongeveer € 3,-. Deze kosten kunnen verschillen per locatie en zijn afhankelijk van de afstanden tot de bestemming. Andere uitstapjes worden zoveel mogelijk tegen kostprijs uitgevoerd. Sommige gemeenten bieden sociale minima de mogelijkheid om tegen 50% korting deel te nemen.

  Indebuurt033

  ..

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.