|  | 

Parkeerplek bij het vliegveld vergelijken en boeken

Parkeerplek bij het vliegveld vergelijken en boekenWij zijn de nummer 1 website in Nederland waar u veilig en goedkoop uw parkeerplek bij het vliegveld vergelijkt en boekt.

  • Persoonlijk ge├»nspecteerd
  • Nergens goedkoper
  • Gratis wijzigen/annuleren
Direct naar Parkeerplek bij het vliegveld vergelijken en boeken

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland

Parkos

Hoe het begon
Reizen is altijd één van onze passies geweest. Wat is er nu mooier dan onze reiservaringen te delen met anderen?! Daarom zijn we in 2004 begonnen met het schrijven van reisblogs. Wat eerst blogs over onze avonturen waren, veranderde al snel in hints en tips voor het voordelig boeken van vliegtickets en hotels.

Van onze lezers kregen we steeds vaker verzoeken om te bloggen over een betaalbaar en betrouwbaar alternatief voor het parkeren bij vliegvelden, bijvoorbeeld bij Schiphol, Eindhoven airport of Rotterdam airport. Vaak hoorden we slechte ervaringen over het parkeren bij alternatieve parkeeraanbieders en dat bij officiële parkeerplaatsen het parkeren soms duurder was dan de vliegticket zelf.

Dit zagen wij als een kans om Parkos in het leven te roepen. Een website waar je op één plek parkeeraanbieders in een veilige omgeving kunt vergelijken, reserveren en betalen. Door intensief marktonderzoek te doen en feedback van andere reizigers te vragen, is het ons gelukt om het huidige aanbod van Parkos parkeeraanbieders samen te stellen.

Wij nemen alle feedback van onze klanten serieus. Dit zorgt ervoor dat we continu onze kwaliteit blijven verbeteren, wat voor u als klant betekent dat u met een veilig gevoel uw auto kunt parkeren en zonder zorgen op reis gaat.

Statutaire naam: 
Parkos B.V.
Kamer van Koophandel: 
02095013 - 000017980194
Rechtsvorm: 
BV
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.