|  | 

Palet Welzijn: Senioren vervoer

Ritjes naar bijvoorbeeld de dokter, fysiotherapeut of het ziekenhuis voor senioren in Waddinxveen. Vrijwilligers brengen u daar graag met hun auto naar toe. Maar ook net zo graag naar uw vriend(in) om een kopje koffie te drinken, naar de kapper of naar de activiteiten in het Anne Frank Centrum.

  Direct naar Palet Welzijn: Senioren vervoer

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Waddinxveen
  Varianten
  Vervoer door vrijwilligers
  Voorwaarden

  Zie de site.

  Er wordt voor de ritten gebruik gemaakt van personenauto’s. Het Seniorenvervoer is beschikbaar voor ritten op maandag tot en met vrijdag:’s morgens,’s middags en beperkt ’s avonds (uiterlijk 22.00 uur).

  Kosten
  De kosten per rit (enkele reis) staan vast;
  - Binnen de gemeente Waddinxveen € 2,00
  - Naar Boskoop, Moerkapelle, Zevenhuizen, Reeuwijk, Moordrecht € 4,00
  - Naar Gouda € 5,00
  De rit wordt contant met de chauffeur afgerekend.

  Palet Welzijn

  Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning om op eigen kracht mee te doen in de samenleving. U staat hierbij niet alleen, maar in een netwerk van buren, familie of vrienden. Palet Welzijn biedt daarbij de juiste ondersteuning op maat. Wij zijn in de wijken aanwezig om ondersteuning te bieden om de belastbaarheid van mantelzorgers in balans te houden en het isolement onder kwetsbare burgers te voorkomen.  

  Palet Welzijn werkt nauw samen met vitale ouderen, vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de participatie van deze bijzondere mensen, maken zij deel uit van de maatschappij en doen zij er toe. Palet Welzijn heeft veel samenwerkingsverbanden met andere maatschappelijke organisaties en gemeenten.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.