|  | 

OV-Begeleiderskaart

OV-BegeleiderskaartDe OV-Begeleiderskaart is bedoeld voor reizigers die niet zonder persoonlijke begeleiding met het openbaar vervoer kunnen reizen. Onder openbaar vervoer wordt verstaan de openbare trein-, bus-, metro-, en tramdiensten. Kijk of u in aanmerking komt met ons handige stroomschema. Aanmelden kan met een aanvraagformulier of telefonisch.

  • Handig stroomschema
  • Aanvragen
Direct naar OV-Begeleiderskaart
Vervoer OV-Begeleiderskaart

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Varianten
Openbaar vervoer
Voorwaarden

Openbare vervoersbedrijven bieden ook zelf assistentie aan. Als u met deze assistentie kunt reizen, wordt u geacht zelfstandig te kunnen reizen en komt u niet in aanmerking voor een OV-Begeleiderskaart.

Argonaut Advies B.V.

Argonaut Advies is een onafhankelijke adviesorganisatie met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van sociaal medische advisering. Wij beschikken over een uitgebreide kennis van wet- en regelgeving op het gebied van inkomen, arbeid, inburgering, welzijn en maatschappelijke participatie.

Daarnaast hebben wij een goed inzicht in het daaraan gerelateerde gemeentelijke beleid en verordeningen. Ook zijn we bekend met de kenmerken en behoeften van de doelgroep. Dit maakt ons de ideale sparringpartner voor gemeenten en andere overheidsinstellingen.

De juiste zorg voor de juiste cliënt
Argonaut heeft tot doel om mensen duurzaam beter te laten functioneren in werk, participatie en zelfredzaamheid. Wij zijn ons ervan bewust dat iedere cliënt anders is. Daarom streven wij altijd naar de juiste zorg voor de juiste cliënt. Aandacht voor de individuele situatie en een respectvolle benadering vormen hierbij de basis.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.