|  | 

NS Zonetaxi: Van én naar het station

NS Zonetaxi: Van én naar het stationMet NS-Zonetaxi reis je gemakkelijk en snel van én naar meer dan 370 stations tegen een aantrekkelijke prijs. De NS-Zonetaxi rijdt vanaf de eerste tot en met de laatste trein. Je hebt al een taxirit vanaf € 7,30. Voor dit tarief kun je alleen reizen, of maximaal 3 personen extra meenemen. Je kunt tot 30 minuten van te voren boeken. Je betaalt vooraf via iDEAL of achteraf via automatische incasso.

  • Snel naar uw afspraak
  • Van/naar > 370 stations
  • Aantrekkelijke prijs
Direct naar NS Zonetaxi: Van én naar het station
Vervoer NS Zonetaxi: Van én naar het station

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Varianten
Reguliere taxi
Voorwaarden

De totale ritprijs wordt berekend op basis van de kortste route via de routeplanner. Deze prijs is bekend voordat je de taxirit boekt. En betalen gaat zorgeloos: niet met contant geld in de taxi, maar vooraf met iDEAL of achteraf via automatische incasso. Je betaalt het tarief per taxi en je kunt maximaal 3 personen extra meenemen. Zo kun je met elkaar al een rit maken voor nog geen € 2 per persoon!

Zie ook de site.

Stichting NS Zonetaxi

NS Zonetaxi is een ketendienst van NS om te faciliteren in deur-tot-deur vervoer in combinatie met de trein. Transvision voert op meer dan 100 stations in Nederland als mobiliteitsregisseur NS Zonetaxi uit.

Kamer van Koophandel: 
55083943
Rechtsvorm: 
Stichting
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.