|  | 

NS Flex. De makkelijkste manier om te reizen in het OV

NS Flex. De makkelijkste manier om te reizen in het OVCheck zorgeloos in en uit zonder dat je saldo nodig hebt. Vergeet je een keer uit te checken, dan corrigeren we dat automatisch. Aan het einde van de maand sturen we je 1 overzichtelijke rekening. Flexibel in het gehele OV. Met NS Flex reis je in het hele OV. Je stapt dus zo in de trein, bus, metro en tram. Toch ineens fietsweer? Dan pak je gemakkelijk een OV-fiets. Of maak gebruik van een bewaakte fietsenstalling.

Nog meer voordelen
Inzicht in je reiskosten. Altijd en overal
Zorgen over je maandbedrag? Binnenkort stel je zelf handige alerts in. Dan krijg je een seintje als je het bedrag bereikt dat jij hebt ingesteld.
Jij bepaalt. Op elk moment

Is het wat drukker in de trein? Met NS Flex switch je makkelijk naar 1e klas. Tot wel 15 minuten nadat je hebt ingecheckt. Ook fijn als je telefoon bijna leeg is, want: stopcontacten.

  • Nooit meer saldo laden
  • Altijd inzicht in je kost
  • Je zit nergens aan vast
Direct naar NS Flex. De makkelijkste manier om te reizen in het OV

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Varianten
Openbaar vervoer
Voorwaarden

NS Flex is verkrijgbaar met of zonder abonnement. Je bepaalt per maand of je met korting met de trein reist. Daarnaast kun je maandelijks opzeggen of je korting aanpassen. Zonder kosten!
Je betaalt eenmalig € 10 om je aan te melden.

NS Groep N.V.

NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer. We bevorderen het gebruik van het openbaar vervoer en houden Nederland in beweging. Onze reizigers staan in al onze activiteiten op 1, 2 en 3 en we werken voor hen aan een zo aangenaam en duurzaam mogelijke reis van deur tot deur.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.