|  | 

Mijn Taxi Op Maat

Mijn Taxi Op Maat rijdt in de gemeenten Dalfsen, Olst-Wijhe, Ommen en Hardenberg. De ritten worden verzorgd door vervoerder Munckhof en hebben een maximale afstand van 25 kilometer.

  Direct naar Mijn Taxi Op Maat

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Dalfsen, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen
  Varianten
  Regio- of deeltaxi
  Voorwaarden

  Een vervoerspas vraagt u aan bij uw eigen gemeente.

  DVG Personenvervoer

  DVG Personenvervoer is een landelijke franchiseorganisatie van taxi- en touringcarondernemingen. Zij streeft naar een optimaal opererend netwerk van personenvervoer dat landelijk kan inspelen op de wensen van ondernemers én opdrachtgevers. Door gebruik te maken van het imago en de expertise van DVG, leveren de zelfstandige ondernemers vervoer met een continue kwaliteit en service in combinatie met een scherpe prijsstelling.

  Door de krachten te bundelen, bieden de zelfstandige ondernemers die bij DVG aangesloten zijn, de door de markt gewenste grootschaligheid. Dit is bevorderlijk voor de efficiëntie en het maakt de exploitatie van regionale vervoersystemen mogelijk. Daarnaast behouden zij de kracht van hun lokale bekendheid en betrokkenheid. Hierdoor leveren aangesloten ondernemers maatwerk en kwaliteit aan de klant. Kortom: DVG koppelt vergaande professionaliteit aan goed ondernemerschap!

  Statutaire naam: 
  De Vier Gewesten BV
  Kamer van Koophandel: 
  08181070 - 000017701457
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.