|  | 

Mijn Taxi Op Maat

Voor een maximale afstand van 25 kilometer. Een vervoerspas vraagt u aan bij uw eigen gemeente. U kunt het gehele jaar reizen op alle dagen van de week van 06.00 tot en met 23.59 uur. Dagelijks kunt u tussen 06.00 en 23.59 uur telefonisch een rit reserveren.

  Direct naar Mijn Taxi Op Maat

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Dalfsen, Hardenberg, Olst, Olst-Wijhe, Ommen, Staphorst, Wijhe, Zwartewaterland
  Varianten
  Regio- of deeltaxi
  Voorwaarden

  Mijn Taxi Op Maat rijdt in de gemeenten Dalfsen, Olst-Wijhe, Ommen, Hardenberg, Staphorst en Zwartewaterland. U kunt alleen reizen, maar u mag ook altijd iemand meenemen. Deze persoon betaalt hetzelfde tarief als u. Wanneer u tijdens het vervoer begeleiding nodig heeft die de chauffeur u niet kan bieden, dan komt u in aanmerking voor een indicatie voor medische begeleiding. Deze medische begeleider reist gratis mee. U mag ook gratis één of twee kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar meenemen.

  Bij Mijn Taxi op Maat mag u een rollator of een opklapbare rolstoel meenemen. Meldt dit dan wel vooraf bij het reserveren van uw rit. Aan bagage is maximaal 36 liter en maximaal 10 kilogram toegestaan. Dieren mogen niet mee in de taxi. Uitzondering is de hulphond. Wanneer u bent aangewezen op een rolstoeltaxi, of een scootmobiel wilt meenemen, moet dit bekend zijn bij de gemeente zodat wij dit door kunnen geven aan de vervoerder.

  Meer informatie over reizen met de taxi en hulpmiddelen vindt u op de site.

  Mijn Taxi Op Maat

  <p>De ritten van Mijn Taxi Op Maat worden verzorgd door Vervoersmanagement Noord-Nederland (VMNN) uit Assen.&nbsp;Met Mijn Taxi Op Maat biedt VMNN&nbsp;taxivervoer voor WMO-ge&iuml;ndiceerden in de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Staphorst en Zwartewaterland.<br /><br />Vervoersmanagement Noord-Nederland ondersteunt en adviseert ook partners, opdrachtgevers en andere partijen op uiteenlopende gebieden.&nbsp;VMNN staat in nauw contact met haar opdrachtgevers en houdt steeds alert de vinger aan de pols op de diverse markten waar de groep actief is. Lokale know-how &eacute;n regionale co&ouml;rdinatie. Vervoersmanagement Noord-Nederland stelt samenwerking binnen de eigen groep en met andere personenvervoerders voorop. VMNN is geworteld in Noord-Nederland. Het werkterrein beperkt zich echter niet tot de noordelijke provincies.<br /><br />Het voornaamste werkpakket van VMNN bestaat uit groepsvervoer, leerlingenvervoer, openbaar vervoer, regiotaxi, straattaxi, WMO vervoer en Zittend Ziekenvervoer.</p>

  van € 1,50 tot € 6,00
  per kilometer
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.