|  | 

Keuzehulp Elektrische fiets

Keuzehulp Elektrische fietsMet een goede E-bike wordt fietsen net even wat leuker en makkelijker. Een elektrische fiets maakt bovendien de fiets ook een aantrekkelijk optie voor de langere ritjes waar je vroeger de auto voor zou pakken, bijvoorbeeld je dagelijkse woon-werkverkeer. De keuzemogelijkheden aan elektrische fietsen zijn de laatste jaren ook enorm toegenomen. Maar hoe kies je nu de juiste E-bike? Wij geven je graag wat handvatten voor het kiezen van jouw nieuwe elektrische fiets.

Kom ook naar de winkel!
In onze showroom staan meer dan 500 fietsen. Zo kun je de populairste modellen in het echt met elkaar vergelijken en krijg je eerlijk advies van één van onze fietsexperts. Met ruim 4.500 fietsen op voorraad is de kans groot dat je na een uurtje naar buiten loopt met je nieuwe fiets!

  • Direct-Mee-Service
  • 10 Dagen Omruilgarantie
  • Professionele werkplaats
Direct naar Keuzehulp Elektrische fiets
Vervoer Keuzehulp Elektrische fiets

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland

12GO Biking

In 2002 werd 12GO Biking door twee studievrienden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien is het hard gegaan. Inmiddels hebben we al meer dan 100.000 klanten geholpen met het uitkiezen van een nieuwe fiets en zijn we de grootste fietsenwinkel van Nederland. 12GO Biking wordt bovendien door klanten beoordeeld met een 9!

We zijn niet alleen groot omdat klanten tevreden zijn, maar klanten zijn ook tevreden omdat we groot zijn. Omdat we fietsen en accessoires groot inkopen kunnen we scherpe prijzen hanteren. Dankzij onze enorme voorraad van zo’n 5.000 fietsen in alle soorten en maten hebben we bovendien altijd de ideale fiets voor jou en kun je hem ook nog eens gelijk meenemen!

Kamer van Koophandel: 
24331991 - 000018966551
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.