|  | 

Keuzedagen NS

Keuzedagen NSMet Keuzedagen reizen NS-abonnementhouders van 60 jaar of ouder 7 dagen per jaar onbeperkt met de trein. U kunt Keuzedagen zelf online bestellen als u 60 jaar of ouder bent en over het juiste abonnement beschikt. Nog geen abonnement? Dan bestelt u de Keuzedagen samen met een nieuw abonnement.

Van de 7 Keuzedagen is 1 Keuzedag het hele contractjaar geldig. De overige 6 keuzedagen zijn elk een periode van 2 maanden gedurende dat jaar geldig. Een Keuzedag die 2 maanden geldig is wordt altijd aangeboden samen met de Keuzedag die het hele jaar geldig is. U kunt dus op elk moment kiezen om gebruik te maken van de Keuzedag die het hele jaar geldig is.

U ontvangt van ons een e-mail als er een nieuwe Keuzedag voor u klaar staat. U hoeft deze dan alleen nog op te halen bij een NS-kaartautomaat.

  Direct naar Keuzedagen NS

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Varianten
  Openbaar vervoer
  Voorwaarden

  Voor NS-abonnementhouders van 60 jaar of ouder.
  Let op: Keuzedagen zijn te bestellen wanneer u over een Dal Voordeel, Altijd Voordeel of een Voordeelurenabonnement beschikt. Met NS Flex kunt u helaas niet kiezen voor Keuzedagen.

  NS Groep N.V.

  NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer. We bevorderen het gebruik van het openbaar vervoer en houden Nederland in beweging. Onze reizigers staan in al onze activiteiten op 1, 2 en 3 en we werken voor hen aan een zo aangenaam en duurzaam mogelijke reis van deur tot deur.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.