|  | 

Hubtaxi Noord-Groningen

Als er geen bus- of treinverbinding in de directe omgeving aanwezig is, kunt u gebruik maken van de hubtaxi. U wordt naar de dichtstbijzijnde hub, vervoersknooppunt, gebracht, zodat u vanaf die plaats verder kunt reizen met het openbaar vervoer.

Uitzondering: als de reis met trein en/of bus veel langer duurt dan de reis met de hubtaxi dan kunt u ook van uw huisadres naar de plaats van uw bestemming reizen (deur-tot-deur). Hiervoor betaalt u een hoger tarief. U herkent de hubtaxi aan het logo van publiek vervoer.

De Hubtaxi is beschikbaar tussen 06:00 – 01:00 uur.

Wat is een hub?
Een hub is een vervoersknooppunt in Groningen en Drenthe waar verschillende vormen van vervoer samen komen. Hubs zijn bereikbaar per fiets, te voet, auto, taxi, bus en/of trein.

Voor wie is de hubtaxi?
De hubtaxi is bedoeld voor diegene die niet per fiets, te voet of op een andere manier naar de dichtstbijzijnde hub kan reizen.

Wat kost een rit met de hubtaxi?
(Prijswijzigingen voorbehouden) Voor een traject van hub naar deur of andersom betaalt u 2,5 x het OV-chipkaart reistarief. Voor het traject van deur-tot-deur betaalt u 5x het OV-chipkaart reistarief. De OV-chipkaart, het sterabonnementen en het studenten reisproduct zijn niet geldig in de hubtaxi.

Deur naar hub of van hub naar deur
(enkele reis per persoon)
Instaptarief: 2,40 euro
Reis per persoon per kilometer: 0,415 euro (max. 15 km)

Deur-tot-deur
(enkele reis per persoon)
Instaptarief: 4,80 euro
Reis per persoon per kilometer: 0,83 euro (max. 15 km)

Overige tarieven
Kinderen t/m 11 jaar gratis
2e t/m 8e meereizende persoon: 50% korting (als vertrek- en eindpunt gelijk zijn)

  Direct naar Hubtaxi Noord-Groningen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Appingedam, Bedum, De Marne, Delfzijl, Eemsmond, Loppersum, Ten Boer, Winsum
  Varianten
  Regio- of deeltaxi
  Voorwaarden

  • De prijzen gelden voor 2019.
  • Wmo-vervoer is beschikbaar tussen 06:00 – 01:00 uur voor inwoners van de regio Noord-Groningen.

  UVO Vervoer B.V.

  Uw vervoerder in Noord-Nederland
  Wij bieden een antwoord op uw totale vervoersvraag; wij kunnen dan ook het vervoer verzorgen voor een enkel individu tot een groep van 500 personen -of zelfs meer. Op verschillende evenementen zorgt UVO Vervoer voor de oplossing van -soms complexe- vervoersproblemen.

  Reeds meer dan 92 jaar staat UVO Vervoer paraat. Chauffeurs, centralisten, mecaniciens, poetsers en directie spannen zich dagelijks in om uw taxi- en/of touringcarrit op tijd, comfortabel en veilig te laten verlopen. Daarnaast staat duurzaamheid hoog op onze agenda. Veel van onze taxi’s rijden bijvoorbeeld op het nagenoeg CO2-neutrale Groen Gas dat wordt gewonnen uit tuinafval, planten, mest en rioolslib.

  Onze chauffeurs hebben een basisopleiding taxichauffeur. Dat is meer dan 'even in een mooie wagen mensen van A naar B rijden'. Daar is een flinke dosis kennis voor nodig. Naast de basisopleiding krijgen de chauffeurs ook training in sociale vaardigheden en rolstoelvervoer.

  In 2008 is onze kwaliteitsservice officieel gecertificeerd met het TX keurmerk.

  Statutaire naam: 
  U.V.O.
  Kamer van Koophandel: 
  02007558 - 000018764460
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.