|  | 

Groningen Airport Eelde: Assistentie minder validen

Groningen Airport Eelde: Assistentie minder validen Bijzondere voorzieningen om comfortabel te kunnen reizen voor invalide en mindervalide reizigers. Assistentie bij het vervoer op de luchthaven, waar de voorzieningen zijn en welke zaken bijzondere aandacht vergen.

  • Bijzondere voorzieningen
  • Comfortabel reizen
  • Tijdig aanvragen
Direct naar Groningen Airport Eelde: Assistentie minder validen

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Varianten
Openbaar vervoer
Voorwaarden

Luchtvaartmaatschappijen hanteren soms bijzondere voorwaarden. Zo is het luchtvervoer van rolstoelen met natte accu’s doorgaans niet toegestaan. (Deze vallen onder gevaarlijke stoffen). Ook zijn er soms voorschriften voor de afmetingen van rolstoelen. Bij het luchtvervoer van een rolstoel moet deze ook tijdig, vaak uiterlijk 72 uur voor vertrek, zijn aangemeld bij de luchtvaartmaatschappij. Laat u zich vooraf goed informeren door uw reisagent of luchtvaartmaatschappij, en raadpleeg hun websites.

Groningen Airport Eelde

Werelden Verbinden
Met de realisatie van de baanverlenging in 2013 zijn de voorwaarden geschapen voor verdere groei van het luchtverkeer op Groningen Airport Eelde. Groningen Airport Eelde wil zich in de komende 10 jaar verder ontwikkelen tot een belangrijke schakel in de internationale bereikbaarheid van Noord-Nederland.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.