|  | 

Flexitax: de flexibele en voordelige taxi

Het flexibele en voordelige taxi-vervoerssysteem voor iedereen die in Noord-Nederland woont (behalve op de waddeneilanden). 7 Dagen per week tussen 06.00 uur en 24.00 uur naar Friesland, Groningen, Drenthe, de kop van Overijssel.

  Direct naar Flexitax: de flexibele en voordelige taxi

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Drenthe, Friesland, Groningen, Kampen, Ooststellingwerf, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland
  Varianten
  Regio- of deeltaxi
  Voorwaarden

  Flexitax rijdt u 7 dagen per week tussen 06.00 uur en 24.00 uur overal naartoe in Friesland, Groningen, Drenthe, de kop van Overijssel. U betaalt daarvoor €5.25 per persoon voor de instapzone plus € 5.25 voor elke openbaar vervoerzone. Indien er meerdere personen binnen dezelfde reservering meereizen en zij op hetzelfde adres in- en uitstappen, dan geldt voor de 2e t/m 8e reiziger een instaptarief van € 0.45 en € 0.45 per zone.

  Betalen kunt u gewoon bij de chauffeur. Bij hem kunt u ook uw terugrit boeken. Rolstoelgebruikers betalen één OV-zone extra.

  Elke rit van Flexitax moet u tenminste één uur voor de gewenste vertrektijd boeken op het centrale Flexitax-nummer. Daar hoort u meteen hoeveel de rit gaat kosten. Ook voor andere Flexitax-informatie kunt u daar en op de website terecht.

  1. Bel tenminste één uur voor de gewenste vertrektijd. Flexitax rijdt van 06.00-24.00 uur. U kunt één of meerdere ritten boeken; voor vroege ritten de volgende dag moet u de dag vooraf boeken.

  2. Geef - uw naam, - de gewenste vertrektijd, en het - vertrek- en bestemmingsadres op. De telefoniste vertelt u dan hoeveel de Flexitax-rit u gaat kosten. U kunt ook uw terugrit alvast boeken.

  3. Flexitax haalt u met een kwartier speling vóór en ná de gevraagde vertrektijd op. Wilt u om 10.00 uur opgehaald worden, dan kan Flexitax dus tussen 09.45 en 10.15 uur voor de deur staan.

  Flexitax

  Flexitax is een initiatief van:
  - Javo Tours BV - Drachten
  - Taxibedrijf Kort BV - Oosterwolde
  - Kijlstra Personenvervoer BV - Drachten
  - Leeuwarder Taxi Centrale - Leeuwarden
  - Taxicentrale Oenema BV - Heerenveen
  - Taxicentrale Waaksma BV - Kootstertille

  De Friesland Zorgverzekeraar helpt mensen hun gezondheid te bevorderen. Daarom ondersteunt De Friesland het initiatief van Flexitax. De Friesland-verzekerden krijgen een korting van 19% en betalen per persoon €4.25 voor de instapzone en €4.25 per OV-zone. Rolstoelgebruikers betalen één zone extra. Verzekerden bij De Friesland kunnen gratis een begeleider meenemen.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.