|  | 

Elektrische fiets: Gratis proefrit op locatie

Elektrische fiets: Gratis proefrit op locatieDe gehele collectie elektrische fietsen van Stella kun je gratis thuis uitproberen. Vraag een vrijblijvende proefrit aan en maak een proefrit op de elektrische fietsen van jouw voorkeur in jouw eigen omgeving.

Thuis uitproberen
Laat je overtuigen door een gratis en geheel vrijblijvende proefrit op locatie. Dagelijks rijden wij met ruim 80 bussen door geheel Nederland. Een proefrit op een elektrische fiets in jouw eigen straat is dus zo gepland!

E-bike Testcenters en service aan huis
Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze E-bike Testcenters. Zonder onze bekende service en tevreden klanten zou Stella nooit zo groot zijn geworden. Dagelijks rijdt het serviceteam van Stella door heel Nederland om jou service aan huis te verlenen. De eerste servicebeurt is geheel gratis. En de voorrijkosten, ook die betalen wij!

  • Garantie tot 5 jaar
  • Nederlandse kwaliteit
  • Laagste prijs
Direct naar Elektrische fiets: Gratis proefrit op locatie
Vervoer Elektrische fiets: Gratis proefrit op locatieVervoer Elektrische fiets: Gratis proefrit op locatie

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Voorwaarden

Zie de site.

Stella fietsen

Stella is de grootste e-bike specialist van Nederland. Dagelijks werken wij met meer dan tweehonderd mensen aan één doel: jouw fietsplezier! Vijf jaar geleden begonnen wij met ons unieke concept. Het viel ons op dat de eerste elektrische fietsen veel te duur waren en dat de service te wensen over liet. Ondertussen hebben wij al ruim 200.000 tevreden klanten.

Statutaire naam: 
Stella Fietsen B.V.
Kamer van Koophandel: 
58250603 - 000027608123
Rechtsvorm: 
BV
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.