|  | 

Eindhoven Airport: Hulp voor mindervaliden

Eindhoven Airport: Hulp voor mindervalidenBijzondere voorzieningen om comfortabel te kunnen reizen voor invalide en mindervalide reizigers: Assistentie bij vervoer op de luchthaven, waar de voorzieningen zijn en welke zaken bijzondere aandacht vragen.

  • Comfortabel reizen
  • Voor vertrek aanvragen
  • Goed toegankelijk
Direct naar Eindhoven Airport: Hulp voor mindervaliden
Vervoer Eindhoven Airport: Hulp voor mindervaliden

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Varianten
Openbaar vervoer
Voorwaarden

Wij wijzen erop dat luchtvaartmaatschappijen soms bijzondere voorwaarden hanteren. Zo is het luchtvervoer van rolstoelen met natte accu’s doorgaans niet toegestaan (deze vallen onder gevaarlijke stoffen). Ook zijn er soms voorschriften voor de afmetingen van rolstoelen. Bij luchtvervoer van een rolstoel moeten deze ook tijdig, vaak uiterlijk 72 uur voor vertrek zijn aangemeld bij de luchtvaartmaatschappij. Laat je vooraf goed informeren door de reisagent of luchtvaartmaatschappij en raadpleeg hun websites.

Eindhoven Airport

Onze visie
Eindhoven Airport groeit naar een kleine 43 duizend vliegbewegingen en 5,5 miljoen passagiers in 2020. Eindhoven Airport streeft naar een breed portfolio van bestemmingen verspreid over (met name) Europa. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van het Aldersadvies en de Luchtvaartnota van de regering. Eindhoven Airport voert een geintegreerd beleid met betrekking tot groei, omgeving en duurzaamheid. Het uitbouwen van inkomsten uit non-aviation activiteiten is een cruciaal onderdeel van het beleid. Safety en security vormen het fundament onder het bedrijf. Zonder fundament geen bouwwerk.

Onze missie
Wij zijn er voor de regio. Eindhoven Airport verbindt Brainport met Europa en de rest van de wereld en maakt de regio internationaal bereikbaar. De luchthaven draagt bij aan het vestigingsklimaat en is cruciaal voor de regio om haar ambities te verwezenlijken. Eindhoven Airport is een luchthaven waar snelheid & beleving de toegevoegde waarden zijn. Eindhoven Airport is koploper in haar markt en behoort tot de grootste werkverschaffers in de regio.

Onze speerpunten
De vier belangrijke issues die de komende jaren bepalend zijn: Commercie, Operational Excellence, Innovatie en technologie en Draagvlak voor verdere groei.

€ 0,00
per kilometer
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.