|  | 

DutchCabs Taxi Diemen

Taxi Diemen van Dutchcabs is dé specialist voor taxivervoer van en naar de luchthaven Schiphol Amsterdam en overige bestemmingen. U kunt Taxi Diemen van Dutchcabs eenvoudig online boeken of telefonisch bestellen met diverse betaald mogelijkheden. Tevens kunt u van ons verwachten dat wij met onze jarenlange ervaring de beste prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden in Diemen.

  Direct naar DutchCabs Taxi Diemen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Diemen
  Varianten
  Reguliere taxi

  DutchCabs

  Onze visie en missie is een bedrijf zijn met als doel duidelijke prijzen, betrouwbaar en veilig vervoeren van onze klanten, en vooral een landurige relatie opbouwen met de klant om ze 100% tevreden te stellen door servicegerichtheid en scherpe prijzen. Graag streven we één aanspreekpunt te zijn voor al uw vervoersoplossingen binnen Nederland en omstreken.

  Dutchcabs is de Partner Bedrijf van EuroDutchGlobal en heeft een landelijke netwerk van vakbekwaam en professionele Chauffeurs die doelgericht werken en de lokale markt goed kennen en de behoefte van de klant zeer op prijs stellen. DutchCabs is een bedrijf die graag de prijs & kwaliteitsverhouding goed in balans brengt, zodat de klant waard voor hun geld krijgt.

  DutchCabs is een All-in-one platform van al uw vervoer & service verdeeld in Drie simpele Service categorieën waarin service & kwaliteit perfect gebalanceerd is

  Statutaire naam: 
  Cooperatie Dutchcabs U.A.
  Kamer van Koophandel: 
  5456701
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.