Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Deeltaxi Salland

Veilig en comfortabel uit en thuis. Deeltaxi Salland maakt het voor iedereen mogelijk om mobiel te zijn en te blijven. Door vervoer te combineren en slim te plannen houden wij de prijs laag en kunnen wij een vaste prijs hanteren.

  Direct naar Deeltaxi Salland

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Deventer, Hardenberg, Raalte, Zutphen
  Varianten
  Regio- of deeltaxi
  Voorwaarden

  De prijs van uw rit daalt snel wanneer u met meerdere personen tegelijk opstapt. De eerste persoon betaalt € 6,-, de tweede € 3,- en elke extra persoon betaalt vervolgens € 1,50. Door de prijs te delen met uw reisgezelschap reist u al vanaf € 2,25 per persoon per rit. Wij vervoeren maximaal 8 personen per rit.  Voor rolstoelvervoer geldt een toeslag van € 6,-.

  Binnen de bebouwde kom van Deventer, Zutphen, Raalte en Hardenberg kunt u over een onbeperkte afstand reizen. Een rit moet beginnen en eindigen in dezelfde plaats.

  Instellingen welke frequent vervoer afnemen, kunnen voor cliënten een vervoerspas aanvragen. Met deze pas kan eenvoudig een rit worden gereserveerd via de telefonist of via www.deeltaxisalland.nl. De kosten van het totaal aantal ritten kunnen achteraf automatisch worden geïncasseerd. Uiteraard kan een onlinebestelling ook direct worden afgerekend via iDeal. U kunt tevens het nummer van uw oude Regiotaxipas gebruiken om eenvoudig een rit te boeken. Uw gegevens zijn dan reeds bekend bij Deeltaxi Salland.

  TCR Vervoer BV

  TCR biedt:

  • Personen- en Groepsvervoer waaronder taxivervoer, groepsvervoer, Schiphol Direct, Autoverhuur, Koeriersdienst;
  • Exclusief vervoer waaronder maatwerk, directie-chauffeurs, privé-chauffeurs;
  • Met TCR Tours: dagtochten, groepsreizen schoolreisjes en verhuur.
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.