|  | 

De Zonnebloemauto: Rolstoelauto huren

De Zonnebloemauto: Rolstoelauto hurenRolstoelvervoer voor een betaalbare prijs. Huur € 40,- per dag incl. eerste 100 km daarna € 0,20 per km, excl. brandstof, incl. WA-Casco- en ongevallen-inzittende verzekering, voor eigen risico zie site.

  • Betaalbaar
  • Vervoer op maat
  • In de buurt
Direct naar De Zonnebloemauto: Rolstoelauto huren
Vervoer De Zonnebloemauto: Rolstoelauto huren

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Varianten
Rolstoelvervoer
Voorwaarden

Zie de site.

Nationale Vereniging de Zonnebloem

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al meer dan 65 jaar. We brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En zetten alles op alles om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten.  

Om dat voor elkaar te krijgen, denken we altijd in oplossingen. Dat geldt voor onze vrijwilligers, voor onze donateurs en voor de partners waarmee we samenwerken. Stuk voor stuk doen zij er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen. 

Daarom blijven we dat doen waar we altijd al goed in waren: contacten leggen, gezelligheid brengen, activiteiten organiseren en vakanties mogelijk maken. En we komen met nieuwe oplossingen. Zo bieden we verspreid over heel Nederland de Zonnebloem rolstoelauto te huur aan. En zorgen we er samen met attractieparken en musea voor dat deze toegankelijker worden voor mindervaliden.

Statutaire naam: 
Nationale Vereniging De Zonnebloem
Kamer van Koophandel: 
40281159
Rechtsvorm: 
Vereniging
€ 0,20
per kilometer
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.